Vybírejte z nabídky 36 618 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej komerční > hotely a penziony > Horní Stropnice Zpět na přehled nabídek

Prodej, Hotel, pension, Horní Stropnice

Prodejce

Makléř: Mgr. Lenka Muselová

Telefon: 777 155 ...

E-mail: muselova ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Horní Stropnice (okres České Budějovice)

Komerční, Hotely a penziony

1764

11.09.2024

142 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: na dotaz v RK
Poznámka k ceně: cena u makléře 1
Prodejce

Makléř: Mgr. Lenka Muselová

Telefon: 777 155 ...

E-mail: muselova ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9934.webp

REALDOMUS

Radniční 133/1, České Budějovice

www.realdomus.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Výjimečné místo, výjimečná investiční příležitost. Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji srubový rekreační komplex, poskytující kvalitní a autentické ubytování na Hojné Vodě v Novohradských horách. Místo známé jako "Srubové apartmány" na Hojné Vodě je velmi oblíbené a mnoho let plně obsazené spokojenými a vracejícími se klienty, což z této nemovitosti činí investici se skvělou návratností.

Komplex se skládá za 2 srubových domů s velkými krytými terasami, přírodního jezera s biotopem (105 m2), rozlehlé zahrady s nádherným výhledem na hory a parkoviště pro 6 vozů. Celý komplex poskytuje 175 m2 zastavěné plochy, pozemek čítá 3.614 m2.

Dům A) má užitnou plochu 82,5 m2 a je rozdělen na velký apartmán (60 m2) a menší garsonku (22 m2). Apartmán nabízí 2 ložnice (12 m2), obývací pokoj s kuchyňským koutem (21,6 m2), koupelnu (3,2 m2) a samostatné WC. Garsonka, která může sloužit k ubytování hostů, ale také jako byt správce, má hlavní obytný prostor s kuchyňskou linkou (16 m2) a koupelnu s toaletou (3,2 m2). Dům B) má užitnou plochu 60 m2, i zde najdeme 2 ložnice (12 m2), obývací pokoj s kuchyňským koutem (21 m2), koupelnu (3,2 m2) a samostatné WC.

Oba srubové domy mají velké kryté terasy s posezením, u terasy má každý dům k dispozici vlastní venkovní gril. Interiéry jsou plně vybaveny nábytkem i spotřebiči a veškeré vybavení je součástí prodejní ceny.

Celý komplex byl kolaudován v roce 2006, jde o kvalitně provedenou dřevostavbu, která je v dobrém stavu a v nejbližších letech nevyžaduje žádnou větší investici, kromě standardní údržby. Sruby jsou vytápěny přímotopy, napojeny jsou na obecní kanalizaci a vodovod a k dispozici je i vrtaná studna. Domy mají samostatné měření elektřiny. Na pozemku jsou další menší stavby, sloužící pro uložení nářadí a jako kolárna pro klienty.

Krásné přírodní jezero-biotop v zadní části pozemku poskytuje místo pro relaxaci i případné koupání. Část pozemku je oplocena, další část volně navazuje na okolní krajinu přírodního parku a vytváří neopakovatelnou atmosféru, kterou všichni milovníci Novohradských hor dobře znají a milují. Komplex může sloužit (tak jako doposud) pro komerční ubytování se zajištěnou klientelou, lze ho ovšem i rozšířit na wellness či retreat centrum s možností využít další zastavitelnou plochu. Nemovitost lze samozřejmě využít i k soukromým účelům nebo v kombinaci s komerčním využitím.

Hojná Voda (německy Heilbrunn) je vesnice v Novohradských horách, část obce Horní Stropnice v okrese České Budějovice v Jihočeském kraji. Leží nad Dobrou Vodou, na východním úbočí Kraví hory (953 m n. m.) a nedaleko Vysoké (1034 m n. m.).

Hojná Voda leží v přírodním parku Novohradské hory. Název pochází od významu hojivá voda a v dobách minulých zde byly věhlasné lázně, které bohužel postupem času zanikly. Hojná Voda se ale stala vyhledávaným místem jak v létě (cyklisté), tak v zimě (lyže) a každým rokem láká turisty svým nezaměnitelným charakterem.



Nahoru