Vybírejte z nabídky 36 668 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem komerční > obchodní prostory > Ostrava Zpět na přehled nabídek

Pronájem, Prostory a objekty pro obchod a služby, Ostrava

Prodejce

Makléř: David Kirschner

Telefon: 731 642 ...

E-mail: david.ki ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Ostrava (okres Ostrava-město)

Přemyslovců

Komerční, Obchodní prostory

0865

11.09.2024

75 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 11000 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: + elektřina, plyn, voda + provize RK 1
Prodejce

Makléř: David Kirschner

Telefon: 731 642 ...

E-mail: david.ki ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9868.webp

SMS reality s.r.o.

Helfertova 335/17, 613 00 Brno

www.smsreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu komerční prostor na ulici Přemyslovců v Ostravě, jedné z hlavních tepen Mariánských Hor, která přímo spojuje tuto část města s hlavní ostravskou třídou - ulicí 28. října. Tento prostor je ideální pro provoz prodejny, kanceláře nebo jiný podnikatelský záměr.

Prostor zahrnuje prostornou prodejní místnost o velikosti cca 58 m2 a sklad o velikosti cca 17 m2, který je vybaven umyvadlem s přívodem vody. Součástí je také oddělená toaleta, která je sdílena s vedlejší prodejnou.

Velké výlohy poskytují skvělou příležitost pro umístění vaší reklamy, včetně možnosti instalace světelné reklamy, což přispěje k vysoké viditelnosti vašeho podniku.

K dispozici jsou vlastní elektroměr a plynoměr, takže zálohy na energie budete hradit podle skutečné spotřeby. Voda je společná pro celý dům a náklady na ni se platí zálohově s následným rozúčtováním mezi nájemníky.

Po dokončení probíhající rekonstrukce se ulice Přemyslovců promění v moderní a zelení obklopenou třídu, která přitáhne nové zákazníky a klienty. Plánovaná dvě parkovací místa přímo před prodejnou poskytují pohodlné parkování na 20 minut zdarma, což je ideální pro rychlé nákupy či návštěvy.

Nájemné činí 11.000 Kč měsíčně + zálohy na služby, které si přepíšete na sebe. Kauce je stanovena ve výši dvou měsíčních nájmů. Nový nájemce také hradí provizi RK, a to ve výši jednoho měsíčního nájmu.

Pokud hledáte prostor s dlohodobým potenciálem a strategickou polohou, je tento nabízený prostor skvělou volbou. Neváhejte a využijte této příležitosti - prostor je k dispozici ihned! Pro více informací a sjednání prohlídky mě neváhejte kontaktovat.



Nahoru