Vybírejte z nabídky 36 173 nemovitostí od 523 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Hradec nad Moravicí Zpět na přehled nabídek

Prodej rodinného domu Hradec nad Moravicí, ul. Opavská

Prodejce

Makléř: Consulting, a.s. Broker

Telefon: 800 100 ...

E-mail: okrealit ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Hradec nad Moravicí (okres Opava)

Opavská

Domy, Rodinné domy

61710

11.09.2024

osobní

neuvedeno

175 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 7490000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: Včetně provize RK 1
Prodejce

Makléř: Consulting, a.s. Broker

Telefon: 800 100 ...

E-mail: okrealit ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/1188.webp

Realityspolu

Avenir Business Park Radlická 751/113E, 158 00 Praha 5

realityspolu.cz/

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte bydlení pro svoji rodinu? Kde bude krásná příroda, dostatečně velká zahrada a přesto blízko do Opavy? Nově nabízíme k prodeji rodinný dům v Hradci nad Moravicí. Stavba leží na pozemku 1282 m2 a díky velice prostornému domu a zahradě si zde každý najde své oblíbené místo. V nemovitosti o dispozici 6+1 se nachází 2 dětské pokoje, ložnice, toaleta, koupelna, hala (pracovna) se vstupem na zahradu, rozlehlý obývací pokoj (36 m2) a kuchyně. V kuchyni zůstávají veškeré spotřebiče. Dům je napojen na veřejný vodovod a kanalizaci. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem či kotlem na tuhá paliva (dřevo, uhlí). V hale se také nachází krb.

Výhodou je pochozí podkroví, kde se nacházejí 2 pokoje a dále půda, ze které je možno vybudovat další pokoj, úložných prostorů je zde dostatek.

Příjezd k rodinnému domu a hlavní vstup je z ulice Smetanova. Parkovat se dá přímo na vlastním pozemku či na veřejném parkovišti před domem. Dům a zahrada je od ulice Opavská odhlučněn živým plotem a řadou vzrostlých stromů. Po vstupu do domu se nachází chodba, ze které se dá dostat do celé řady místností, i do místností technických a dále na zahradu. Velkým potenciálem nabízeného domu může být skutečnost, že se část domu dá využívat i pro podnikatelské účely.

Z hlediska technických záležitostí je dům napojen na elektřinu, plyn, vodovod a veřejnou kanalizaci. Okna v domě jsou původní dřevěná, pouze část oken je vyměněna. V koupelně je rohová vana s umyvadlem. Wc je samostatné. Schodiště do 2.NP je dřevěné, podlahy v 2.NP jsou dřevěné. Střecha je krovová s eternitovou krytinou. Klempířské práce jsou kompletní. Dům je částečně podsklepen. Jedná se však pouze o malý sklep pod ložnicí.

Zahrada za domem je naprosto dostačují s velikostí přesahující krásných 1000 m2. Zahrada je rovinatá a v současné chvíli zatravněná s řadou okrasných či ovocných stromů. Je tedy využívána k odpočinku a zahradničení. Jak již bylo výše zmíněno, tak od ulice Opavská je vysázen živý plot, který dělá z tohoto soukromé místo pro svůj ničím nerušený odpočinek. Součástí zahrady je rovněž studna s čerpadlem. Část pozemku se dále aktuálně využívá pro ukládku dřeva na topení.

Hradec nad Moravicí disponuje kompletní občanskou vybaveností. Základní škola, pošta a potraviny se nacházejí v těsné blízkosti. Do Hradce nad Moravicí jezdí dále pravidelná autobusová a železniční doprava.

S financováním Vám rádi pomůžeme v rámci našich služeb zdarma. Více informací rádi poskytneme na prohlídce. Budeme se těšit.




Prodej rodinného domu Hradec nad Moravicí na Eurobydleni.cz


Nahoru