Vybírejte z nabídky 36 619 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 2+kk > Brno Zpět na přehled nabídek

Pronájem bytu 2+kk, ulice Kumpoštova, Brno-Sadová, zařízený, výtah, velká terasa, sklep, garážové stání v ceně

Prodejce

Makléř: Tipoa Andrea

Telefon: 773 768 ...

E-mail: andrea@b ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Brno (okres Brno-město)

Kumpoštova

Byty, Byt 2+kk

04280

18.09.2024

1 (dům má 0 podlaží)

osobní

58 m2

99 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 24500 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: + 5.600 Kč zálohy na služby + 300 Kč internet + kauce + provize 1
Prodejce

Makléř: Tipoa Andrea

Telefon: 773 768 ...

E-mail: andrea@b ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9753.jpg

BRAVIS reality

Vídeňská 6, Brno

www.bravis.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k dlouhodobému pronájmu moderně zařízený byt o dispozici 2+kk na ulici Kumpoštova ve vyhledávané lokalitě Brně-Sadové s velkorysou terasou (34,5 m2), sklepní kójí a garážovým stáním. Byt (58,2 m2) se nachází v 1. patře bytového domu s výtahem kolaudovaného v roce 2020.

Nabízí se jako kompletně vybavený a zařízený moderním nábytkem na míru. Kuchyňská část je vybavena vestavěnou kuchyňskou linkou s množstvím úložných prostor, vestavnými spotřebiči značky AEG (indukční varná deska, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, myčka, velká chladnička s mrazákem), digestořem, dřezem s drtičem, barovým ostrůvkem s dvěmi barovými židlemi, jídelním stolem s čtyřmi židlemi a komodou.

Obývací část je zařízena rohovou rozkládací sedací soupravou s úložným prostorem, obývací stěnou s LED podsvícením, konferenčním a odkládacím stolkem, čtecí lampou a kobercem. Tento pokoj (31,3 m2) umožňuje vstup na prostornou terasu (34,5 m2) s výhledem jak na brněnské dominanty - hrad Špilberk a Petrov, tak na Pálavu, tak do společné okrasné zahrady kolem bytového domu, a to jak z jižní tak východní strany. Díky své orientaci je byt prosluněný po celý den.

Ložnice (11,8 m2) poskytuje pohodlí a komfort díky pohodlné posteli Boxspring s úložným prostorem a LED podsvícením. Dalším jejím vybavením jsou noční stolky a vestavěné skříně v celé její šíři a výši. Ložnice má samostatný vstup z chodby. Koupelna (5,6 m2) s toaletou má umyvadlo se skříňkou a zabudovanou pračkou značky Samsung, zrcadlo s osvětlením, sprchový kout, otopný žebřík.

V chodbě (9,3 m2) se nacházejí praktické vestavěné skříně, věšáková sestava a zrcadlo. Komfort a bezpečí zvyšují také plastová uzamykatelná okna s izolačními trojskly, venkovní žaluzie s elektrickým ovládáním a záclony v pokojích. V bytě je položena vinylová podlaha, v koupelně pak dlažba. K bytu také náleží prostorná zděná sklepní kóje (5,8 m2) v podzemním podlaží budovy a je přímo u vyhrazeného garážového stání, naproti přístupu k výtahu.

Součástí pronájmu je i internetové připojení optickým kabelem 1000Mb/s ve výši 300,- Kč měsíčně. V bytovém domě je společná kočárkárna; u domu potom dětská hřiště a relaxační zóny. Bytový dům se nachází v lokalitě s výbornou občanskou vybaveností v těsném napojení na rychlostní komunikaci do centra města a na městský okruh s výjezdy na D1 i D2. Zastávka MHD cca 5 min. pěší chůzí.

V blízkosti se nachází Supermarket Albert, kavárna, park, dětské hřiště, mateřská škola, možnosti sportovního vyžití, cyklostezky. Nákupní možnosti a služby nabízí také Mojmírovo náměstí a okolí brněnského kulturního centra Semilasso, které jsou v dochozí vzdálenosti 15 minut, dále pak Obchodní centrum Královo Pole na ulici Cimburkova vzdálené pouze 2 km nebo nedaleký hypermarket Globus v Ivanovicích. V blízkosti bytového domu jsou lesy táhnoucí se směrem na Mokrou Horu, Ořešín, Vranov, Soběšice či Lesnou a Bílovice nad Svitavou.

Prohlídky jsou možné po domluvě s uvedeným makléřem. Možnost zajištění jednorázového či pravidelného úklidu naší úklidovou firmou. V případě Vašeho zájmu Vám můžeme nabídnout video-prohlídky nemovitostí v přímém přenosu bez osobního kontaktu.



Nahoru