Vybírejte z nabídky 36 398 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Rakvice Zpět na přehled nabídek

Prodej RD s vinným sklepem, Rakvice - Břeclav

Prodejce

Makléř: Fialová Lenka

Telefon: 724 777 ...

E-mail: lenka@br ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Rakvice (okres Břeclav)

Svislá

Domy, Rodinné domy

04376

18.09.2024

227 m2

130 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 3500000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Fialová Lenka

Telefon: 724 777 ...

E-mail: lenka@br ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9753.jpg

BRAVIS reality

Vídeňská 6, Brno

www.bravis.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji jedinečný rodinný dům s vinným sklepem v malebné obci Rakvice. Tato nemovitost vás zaujme nejen svou strategickou polohou v srdci vinařské oblasti, ale především svým neomezeným potenciálem. Tento dům představuje ideální příležitost pro ty, kteří hledají klidné místo k životu s možností vlastní vinotéky či rozšíření podnikatelských aktivit.

Nemovitost je připravena na kompletní rekonstrukci, možno využít stávajícího projektu vyobrazeného ve fotogalerii či přetvořit dle vlastních představ a požadavků. Ať už sníte o moderním rodinném sídle s nádechem tradičního stylu nebo o ubytování pro hosty s přístupem ke sklípku, tato nemovitost nabízí neomezené možnosti. Splňte si svůj sen o krásném bydlení rozšířením domu a využijte tak více plochu pozemku, která činí 227 m2.

Součástí domu jsou také vinný sklep, který se skládá ze dvou propojených šíjí (obě 3 x 13 m) a lisovny, což ocení nejen milovníci vína, ale i ti, kteří uvažují o podnikatelském záměru v oblasti vinařství či agroturistiky. V rámci pozemku naleznete i garáž, která poskytuje dostatek prostoru pro parkování či uskladnění zahradní techniky.

Dům je napojen na inženýrské sítě - kanalizaci, vodu a elektřinu, což usnadní a urychlí jakoukoli rekonstrukci či stavbu nového objektu. Rakvice jsou nejen obklopeny překrásnou přírodou a vinicemi, ale také nabízejí veškerou občanskou vybavenost a výbornou dopravní dostupnost. Ideální místo pro ty, kteří hledají únik z městského shonu, ale zároveň nechtějí být daleko od městských výhod.

Pokud hledáte domov s duší a potenciálem, který si můžete dotvořit podle svého, nebo zajímavou investici v turisticky atraktivní oblasti, je tento rodinný dům v Rakvicích přesně pro vás. Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací či sjednání prohlídky. Těšíme se na setkání s vámi!



Nahoru