Vybírejte z nabídky 36 238 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Suchdol nad Lužnicí Zpět na přehled nabídek

Prodej rodinného domu 307 m2, pozemek 1380 m2, Suchdol nad Lužnicí - Bor, okres Jindřichův Hradec

Prodejce

Makléř: Löffelmann Ondřej

Telefon: 226 256 ...

E-mail: info.rea ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Suchdol nad Lužnicí (okres Jindřichův Hradec)

Domy, Rodinné domy

911597

12.09.2024

2

osobní

1 380 m2

307 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 3700000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Löffelmann Ondřej

Telefon: 226 256 ...

E-mail: info.rea ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10061.webp

CENTURY 21 4fin Reality

Na Hřebenech II 1718/8, 140 00 Praha 4

www.4finreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Máte rádi klid, krásnou přírodu a přitom chcete mít vše potřebné na dosah ruky? Pak je tento rodinný dům pro vás jako stvořený.

Tento prostorný dům prošel v roce 2022 částečnou rekonstrukcí - nová střecha, krov, okna, odpady i podlahy jsou již hotové. Majitel se postaral o základní úpravy a změnil i původní dispozice, ale tu kreativní část přenechal na vás! Výběr vnitřních obkladů a vybavení bude již ve vaší režii. Pomoct s tím může i několik řemeslníků z okolí, za které dáme ruce do ohně.

Se 116 m2 podlahové plochy a dalších 178 m2, které lze využít po rekonstrukci půdních prostor, nabízí tento dům neuvěřitelný potenciál. Nemovitost se vyznačuje vzdušnými místnostmi s dostatkem přirozeného světla. Vytápění lze řešit elektrickým kotlem v kombinaci s krbem či tepelným čerpadlem. K dispozici zde máte dvě garáže, kůlnu, dílnu, pergolu a 13 m2 velký sklep. K domu také náleží zahrada s několika ovocnými stromy. Ať už plánujete vytvořit útulné 5+kk nebo ještě více místností, tento dům vám poskytne dostatek prostoru.

Jen pět minut jízdy autem vás dělí od Suchdola nad Lužnicí, kde najdete supermarket, restaurace, školy i lékařské služby. Pokud vás láká větší město, za přibližně půl hodiny jste v Českých Budějovicích. V okolí naleznete několik cyklostezek, které vás dovedou třeba až k rakouským hranicím. Třeboňsko se vyznačuje především počtem rybníků, tras pro pěší turistiku a malebnou přírodou.

Pokud hledáte dům v klidné lokalitě s velkým potenciálem a prostorem pro vlastní kreativitu, toto je pro vás ideální nabídka!

V případě zájmu se na vás budu těšit na osobní prohlídce.



Nahoru