Vybírejte z nabídky 36 591 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 2+kk > Praha Zpět na přehled nabídek

Prodej, Byt 2+kk, Praha, Veleslavín

Prodejce

Makléř: Martina Ortová

Telefon: 775 288 ...

E-mail: info@rea ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Praha (okres Praha 6)

Evropská

Byty, Byt 2+kk

0037

12.09.2024

3 (dům má 3 podlaží)

osobní

45 m2

45 m2

D - Méně úsporná

Cena: 5990000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: Včetně právního servisu 1
Prodejce

Makléř: Martina Ortová

Telefon: 775 288 ...

E-mail: info@rea ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10117.webp

REALITY ORTOVÁ

Antonína Dvořáka 286, 611 01 Trutnov

www.reality.ortova.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Moderní byt 2+kk v exkluzivní lokalitě Praha 6 - Bez poplatků RK!

Hledáte stylové bydlení v žádané lokalitě Prahy 6 nebo výhodnou investici s rychlým návratem? Tento elegantní byt 2+kk o rozloze 45 m2 na Evropské ulici, pouhých pár kroků od stanice metra Veleslavín, je přesně to, co hledáte! Byt se nachází ve 3. patře cihlového domu a nabízí komfort, soukromí a skvělou dostupnost.

Byt po kompletní rekonstrukci: Byt prošel nedávno kompletní rekonstrukcí, která zahrnovala nové rozvody elektřiny, vody, topení i kvalitní podlahy. Vestavěný nábytek je vyrobený na míru z masivního buku a lamina, což zajišťuje nejen estetický dojem, ale i dlouhou životnost. V bytě jsou sítě proti hmyzu a vysokorychlostní internet je dostupný díky optickému kabelu.

Perfektní stav domu: Dům je zateplený, má nová okna, vchodové dveře a krásně udržované společné prostory. Vytápění zajišťuje vlastní elektrokotel, takže máte vše pod kontrolou. Samozřejmostí je napojení na obecní vodovod a kanalizaci. Na domě není žádný úvěr a jsou našetřeny prostředky na opravu sklepů, která se bude provádět v brzké době.

Exkluzivní lokalita s výbornou dostupností: Byt se nachází v jedné z nejlepších lokalit Prahy 6. Tramvajová zastávka je pouhých 50 metrů od domu a na stanici metra Nádraží Veleslavín se dostanete během několika minut. V docházkové vzdálenosti najdete supermarket, lékárnu, školy, školky i další služby, které usnadní každodenní život.

Milovníci přírody ocení blízkost přírodní rezervace Divoká Šárka s vodní nádrží Džbán, přírodním koupalištěm a rozsáhlými možnostmi pro sport a relaxaci. Skvělá kombinace městského života a přírody!

Výjimečná investiční příležitost: Hledáte výhodnou investici? Tento byt je ideální volbou díky atraktivní lokalitě, nízkým provozním nákladům a vysokému potenciálu pronájmu. Pomůžeme vám s nalezením spolehlivého nájemníka včetně prověření v registrech dlužníků a zajistíme kompletní právní servis.

Snadné financování: Nemusíte si dělat starosti s financováním. Rádi vám pomůžeme zařídit hypoteční úvěr s nejvýhodnějšími sazbami na trhu.

Neváhejte, byty v této lokalitě mizí rychle! Byt 2+kk v této prémiové lokalitě Prahy 6 je skvělou příležitostí, která se dlouho neohřeje. Kontaktujte Martinu Ortovou ještě dnes a domluvte si prohlídku.



Nahoru