Vybírejte z nabídky 36 189 nemovitostí od 523 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Havířov Zpět na přehled nabídek

Prodej rodinného domu o dispozici 6+1, ul. Na Stezce, Havířov - Bludovice.

Prodejce

Makléř: Kozák Jiří

Telefon: 606 517 ...

E-mail: jirikoza ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Havířov (okres Karviná)

Na Stezce

Domy, Rodinné domy

00957

13.09.2024

2

846 m2

198 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 6000000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Kozák Jiří

Telefon: 606 517 ...

E-mail: jirikoza ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2080.jpg

GoldStar reality

KOLLÁROVO NÁMĚSTÍ 631/2, 77900 Olomouc

www.goldstarreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Prodej rodinného domu o dispozici 6+1, ul. Na Stezce, Havířov - Bludovice. V katastru nemovitostí jde o samostatně zapsaný rodinný dům (postaveno jako dvojdomy) se zahradou, terasou na JIH, zastřešeným posezením a hospodářskou budovou/dílnou. Nemovitost je kompletně podsklepená, a lze využít jako další menší bytová jednotka. Dům tak může sloužit jako dvougenerační bydlení.

Zděný dům byl dokončen v roce 1970. V roce 2008 až 2010 proběhla částečná modernizace domu: výměna oken za plastová, modernizace koupelny s WC, podlahy, balkón/terasy, rozvody vody a kanalizace. Budova je dostatečně prostoná, světlá, čistá a má vhodnou dispozici rozmístění pokojů.

Dispozice v přízemí (vstup do domu): zasklené zádveří, vstupní chodba se schodištěm (místo na vestavěné skříně), WC s umyvadlem, obývací pokoj s krbem a vstupem na prostornou terasu, samostatná kuchyně. Dispozice v 1. patře: 3x neprůchozí pokoj z toho 1x pokoj se vstupem na balkón, koupelna s vanou, sprchovým koutem a WC. Dispozice v suterénu: 2x pokoj (možnost krbových kamen), technická místnost + prádelna.

Rodinný dům je napojen na veškeré inženýrské sítě (voda, kanalizace, plyn a elektřina). Vytápění domu a ohřev zajišťuje plynový kotel v přízemí domu. Pozemky okolo domu jsou mírně sklonité. Nemovitost stojí v pěkné a klidné lokalitě rodinných dům, s výhledem na Lysou horu. V okolí domu je docházkové vzdálenosti les/dostatek zeleně. Zastávka autobusu ve vzdálenosti cca 250m. Centrum města ve vzdálenosti cca 3,5km.

Město Havířov nabízí úplnou občanskou vybavenost, vlaková a autobusová dostupnost. Vzdálenost do centra statutárního města Ostravy je cca 17km, Frýdku Místku cca 19km, dálnice D1 je vzdálena cca 20km. Nemovitost je volná k nastěhování po domluvě ihned, bez právních vad a omezení. Financování koupě nemovitosti, Vám rádi bezplatně zajistíme dle individuálních potřeb a možností. Průkaz energetické náročnosti budovy prozatím nevyhotoven - třída G. Další informace u makléře nemovitosti. Doporučujeme osobní prohlídku domu. Náš tip!



Nahoru