Vybírejte z nabídky 36 614 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Sokolnice Zpět na přehled nabídek

Prodej řadového RD se zahradou 5 km od Brna, Sokolnice

Prodejce

Makléř: Šlezingr Jaroslav

Telefon: 541 245 ...

E-mail: j.slezin ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Sokolnice (okres Brno-venkov)

Niva

Domy, Rodinné domy

10288

17.09.2024

613 m2

135 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 6490000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: + provize RK, včetně právního servisu 1
Prodejce

Makléř: Šlezingr Jaroslav

Telefon: 541 245 ...

E-mail: j.slezin ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2002.jpg

PATREAL s. r. o.

Riegrova 1, 612 00 Brno

www.patreal.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji řadový rodinný dům, který se nachází v klidné jednosměrné ulici obce Sokolnice, vzdálené pouhých 5 kilometrů od Brna. Tento přízemní dům s potenciálem půdní vestavby nebo výstavby druhého podlaží poskytuje ideální příležitost pro zájemce, kteří hledají prostor pro rekonstrukci podle vlastních představ a vkusu.

Dispozice domu:

V pravé části domu se nachází průjezd o velikosti 24 m2, který slouží nejen jako vjezd, ale také jako vstup na půdu. Levá část domu je rozčleněna na jednotlivé místnosti, které jsou vzájemně průchozí.

Obývací pokoj o velikosti 18 m2 s výhledem do ulice poskytuje příjemné místo pro společné chvíle rodiny. Za obývacím pokojem se nachází ložnice o rozloze 14,5 m2, která nabízí dostatek soukromí. Kuchyňka o rozloze 4 m2 je menší, ale plně funkční, vhodná k modernizaci. Koupelna s vanou má rozlohu 4,5 m2 a vedle ní je další prostor, kde se nachází letní kuchyně (12 m2), která se dá přetvořit například na další pokoj či pracovnu. Ze zadní části domu je přístup na dvorek, kde se nachází dílna a druhý vstup na půdu, což poskytuje další úložný prostor.

Exteriér:

Dům je zasazen do prostorného pozemku o šířce 8 metrů a délce 52 metrů. Na tomto pozemku najdeme nejen dvorek s okrasnou zahrádkou a jezírkem, ale také velký podsklepený skleník o rozměrech 13 x 3 metry, který je ideální pro zahradničení a pěstování vlastních plodin. Na konci zahrady se nachází několik ovocných stromů, které umocňují venkovskou atmosféru.

Technické vybavení:

Dům byl vytápěn kotlem na tuhá paliva a ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Voda je rozvedena z vlastní studny, ale vodovodní přípojka je již zavedena do domu. Plyn je k dispozici v ulici, ale není zaveden přímo do domu, což může být výhodou při přestavbě a modernizaci domu podle současných standardů.

Lokalita:

Obec Sokolnice je vysoce žádanou lokalitou díky své blízkosti k Brnu a zároveň klidnému prostředí s kompletní občanskou vybaveností. Vše, co potřebujete pro pohodlný život, je v pěší vzdálenosti - mateřská škola, základní škola, obchody, zdravotní středisko, lékárna, pošta, knihovna i služby jako kadeřnictví a kosmetika. Výborné dopravní spojení zajišťuje jak městská hromadná doprava, tak integrovaný dopravní systém. Parkování je možné přímo před domem.

Dům je ihned k dispozici a prohlídky jsou možné po domluvě s makléřem. Pokud hledáte nemovitost s velkým potenciálem pro vlastní rekonstrukci v atraktivní lokalitě blízko Brna, neváhejte nás kontaktovat. Klíče máme k dispozici v realitní kanceláři.



Nahoru