Vybírejte z nabídky 36 189 nemovitostí od 523 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > činžovní domy > Šebířov Zpět na přehled nabídek

Prodej, Činžovní dům, Šebířov

Prodejce

Makléř: Aleš Kamaryt

Telefon: 725 256 ...

E-mail: ales.kam ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Šebířov (okres Tábor)

Domy, Činžovní domy

5396

13.09.2024

3

neuvedeno

198 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 10500000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Aleš Kamaryt

Telefon: 725 256 ...

E-mail: ales.kam ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9844.jpg

BEZPOBOČKY.CZ s.r.o.

Znojemská 2716/78, Jihlava

www.bezpobocky.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

V exklusivním zastoupení majitele nabízíme k prodeji celý bytový dům v obci Šebířov. V domě jsou 4 bytové jednotky každá o dispozici 3+1 a výměře 49,41 m2. Ke každé jednotce náleží ještě 2 sklepy a užívání části pozemku za domem nyní jako zahrada. Současný majitel před dvěma lety vyměnil hlavní rozvody topení a zakoupil nové plynové kotle Junkers.

Všechny bytové jednotky jsou dlouhodobě pronajaty za měsíční nájemné 7.000,-- + 3.000,-- záloha za energie, nový majitel si může nájem případně navýšit. Zajímavým investičním potenciálem této zakázky je skutečnost, že celý pozemek včetně zahrad za domem je územním plánem určen jako stavební k bydlení a podnikání (BP). Otevírá se tak novému majiteli možnost postavit místo zahrádek další bytový dům.

Výhodou obce Šebířov je dobré dopravní spojení do přilehlého města Mladá Vožice, kde se nachází kompletní občanská vybavenost a dále do Tábora který je vzdálen pouze 20 km. Další výhodou obce je její napojení na PID (Pražskou integrovanou dopravu) do obce jezdí autobusové linky č. 453 a 455, děky čemuž je zde výborná dopravní dostupnost za prací jak do Prahy tak případně i Benešova apod.

Uvedená cena je k jednání a s vážným zájemcem je majitel ochoten hledat vzájemný kompromis na konečné kupní ceně. V případě zájmu o prohlídku nebo bližší informace mě neváhejte kontaktovat, rád Vám nemovitost osobně představím.



Nahoru