Vybírejte z nabídky 36 189 nemovitostí od 523 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Lešany Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Lešany

Prodejce

Makléř: Mgr. Tereza Francová

Telefon: 720 346 ...

E-mail: tfrancov ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Lešany (okres Prostějov)

Domy, Rodinné domy

1355

15.09.2024

2

2 793 m2

261 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 11990000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Mgr. Tereza Francová

Telefon: 720 346 ...

E-mail: tfrancov ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/images/img-no-foto-small.png

OSTROV REALIT

Stanislava Lolka 1930/2a, 789 01 Zábřeh

www.ostrovrealit.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Prodej nadstandardního rodinného domu v Lešanech

Hledáte moderní rodinný dům s velkým prostorem a možností podnikání z domova? Tento prostorný dům zkolaudovaný v roce 2023 nabízí vše, co potřebujete - komfortní bydlení, velkou zahradu a podnikatelské možnosti přímo z domu.

Základní informace o nemovitosti:

Dispozice: 6+kk
Podlahová plocha: 260 m2
Pozemek: 2 793 m2

Dům je ideální pro větší rodinu nebo dvougenerační bydlení. Jeden z pokojů v patře je zkolaudován jako provozovna, aktuálně slouží jako masážní studio, ale lze jej snadno přeměnit na kosmetický salón, kadeřnictví nebo kuchyň. Tento prostor tak nabízí flexibilitu, kterou využijete pro podnikání nebo další generaci rodiny.

Topení a energetická efektivita: Dům je vybaven moderním tepelným čerpadlem Viessmann Vitocel 200 a krbovou vložkou Defro Home se zadním plněním. Krb je napojen na keramický komínový systém Schiedel. Celý dům je připraven na instalaci fotovoltaického systému a rekuperace. Rozvody a prostor pro budoucí instalace jsou již připraveny, což zajišťuje jednoduchý přechod k ještě vyšší energetické efektivitě.

Nadstandardní vybavení: Kuchyňská linka je vyrobena na míru a obsahuje kvalitní spotřebiče: Bosch, Whirlpool, Gorenje, Lord a Guzantti. V celém domě, kromě spíže, je instalováno podlahové vytápění. Podlahy jsou pokryty dlažbou Fineza Bricola Nut, vinylovými podlahami Fatra Vepo a dlažbou Pietra di Luna v tmavém odstínu.

Luxusní koupelny jsou vybaveny podomítkovými bateriemi Hansgrohe a Grohe, sanitárním vybavením Laufen a vanou a sprchovým koutem Kaldewei a Hueppe.

Exteriér a zahrada: Dům se nachází na pozemku o rozloze 2 793 m2 s krásnými výhledy do krajiny. Zahrada je připravena na zavlažování díky dvěma retenčním nádržím (2 m³ a 12 m³) a je zde přivedena elektřina pro snadnou instalaci brány s elektromotorem a další venkovní rozvody. Pro pohodlné využití venkovních prostor má dům venkovní zásuvky, vypínače, osvětlení a přívod vody.

Dispozice domu:

1. podlaží: Prostorný obývací pokoj s kuchyní (58 m2) je srdcem domu. Z obývacího pokoje vedou posuvné dveře na terasu s krásným výhledem. V přízemí se nachází také samostatný pokoj, koupelna, technická místnost a spíž.

2. podlaží: Čtyři samostatné pokoje a velká koupelna. Jeden z pokojů je zkolaudován jako provozovna, což umožňuje podnikání nebo přestavbu na druhou kuchyň. Je zde také místnost připravená na saunu, kterou lze využít i jinak.

Tento dům je postaven z kvalitního materiálu Porotherm a díky promyšleným technickým řešením je připraven na dlouhodobé udržitelné bydlení. Krov je zesílen pro instalaci fotovoltaiky, střecha je pokryta pálenou taškou Röben Monza Plus s glazurou.

Tento nadstandardně vybavený dům v Lešanech představuje ideální místo pro rodinné bydlení i podnikání. Nabízí vysoký komfort, velkorysé prostory a promyšlené technické řešení.

Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat!



Nahoru