Vybírejte z nabídky 36 614 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Bohumín Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Bohumín

Prodejce

Makléř: Ing. Gabriela Hasalová

Telefon: 725 808 ...

E-mail: info@bor ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Bohumín (okres Karviná)

Mírová

Domy, Rodinné domy

5343

13.09.2024

3

1 178 m2

490 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 6815000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Ing. Gabriela Hasalová

Telefon: 725 808 ...

E-mail: info@bor ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9734.jpg

BO! reality a finance s.r.o.

Husova 406, 739 61 Třinec

www.boreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji vícegenerační dům v klidné části obce Bohumín, Starý Bohumín. Tento cihlový dům má dnes dispozici pět pokojů, dvě kuchyně a dvě koupelny, nabízí ideální rodinné bydlení pro ty, kdo hledají bezpečné prostředí pro své děti. Na třech patrech zaručuje dostatek prostoru pro celou rodinu.

Dům disponuje zastavěnou plochou 348 m2 a rozlehlou parcelou o rozloze 1 178 m2, což poskytuje dostatek prostoru pro dětské hry a aktivity venku. Dům je v celé ploše podsklepen a v suterénu ukrývá velkorysé prostory pro dílnu, skladování ovoce a sezónních potravin, uložení sportovního vybavení a jiných věcí, garáž pro jedno vozidlo a samostatnou prádelnu se sprchovým koutem, díky které už nikdy nebudete muset řešit cestu ze zahrady do domu.

První nadzemní podlaží tvoří kromě chodby tři pokoje, kuchyně, koupelna s WC a útulná zimní zahrada. Ve druhém podlaží čeká 2+kk, které je možné díky dvěma půdním prostorům rozšířit o dalších až 30 m2. Na patře je koupil s odděleným WC a samostatný balkon o velikosti 4 m2. Obě patra lze oddělit a vytvořit tak samostatné bydlení včetně oddělených vchodů.

Kromě garáže v domě k domu náleží také přistavěná garáž, ve které lehce zaparkujete velké auto a dvě motorky, a zbylo i místo na ponk. Střecha nad touto garáží slouží jako ohromná terasa s výhledem do zeleně vlastní zahrady.

Tento dům je skvělou volbou pro rodiny, které hledají bezpečné a prostorné bydlení v blízkosti veškeré občanské vybavenosti pro sebe a své děti, protože je v blízkosti škol, parků a dalších atrakcí pro nejmenší. Díky skvělé dostupnosti prostřednictvím dálnice, silnic, MHD a autobusových zastávek je komfortní cestování do školy a práce zajištěno.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.



Nahoru