Vybírejte z nabídky 36 256 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 4+kk > Praha Zpět na přehled nabídek

Pronájem bytu 4+kk, 91 m2 - Bellušova, Praha - Stodůlky

Prodejce

Makléř: Šteigl Petr

Telefon: 774 056 ...

E-mail: petr.ste ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Praha

Bellušova

Byty, Byt 4+kk

yPSB8303

04.10.2024

4 (dům má 0 podlaží)

osobní

91 m2

91 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 25500 CZK / objekt / měsíc
Prodejce

Makléř: Šteigl Petr

Telefon: 774 056 ...

E-mail: petr.ste ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9854.webp

BYTY Západ, s.r.o.

Koněvova 2660, 130 00 Praha 3

www.bytyzapad.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Naše společnost nabízí k pronájmu bytovou jednotku o dispozici 4+kk, nacházející se ve 4. nadzemním podlaží bytového domu v ulici Bellušova, jen 6 minut pěšky od stanice metra Luka. Z předsíně s prostornou vestavěnou skříní vedou samostatné dveře do čtveřice pokojů - obývací pokoj s kuchyňským koutem: 31 m2, ložnice: 12,5 m2, ložnice: 12,5 m2, ložnice: 9,2 m2, do koupelny a na samostatný záchod (obojí zděné). Byt disponuje také malým kumbálem pro ukládání věcí a lodžií o velikosti přibližně 6 m2, na níž se vchází z obývacího pokoje.

K dispozici je rovněž sklep v prvním podzemním podlaží domu. Kuchyň je plně zařízena vestavnými spotřebiči (lednice, myčka, trouba, plynová varná deska, digestoř), může zde zůstat i volně stojící mikrovlnná trouba. K dispozici jsou rovněž skříň v ložnici a dle dohody několik dalších skříněk. Vybavení obývacího pokoje nábytkem dle dohody. Dům disponuje novým výtahem, novou střechou a plastovými okny.

Kromě blízkosti metra se lokalita vyznačuje také skvělou dostupností obchodů (mj. Tesco, Albert, Penny) a služeb, jen několik minut odtud je i škola, školka nebo zdravotní středisko. Během 10-15 minut se dostanete také do Central parku a jen o kousek dál opačným směrem to budete mít do lesa v Dalejském údolí. Ideální bydlení jak pro rodinu s dětmi, tak třeba pro mladý pár, který potřebuje více životního prostoru.

Zálohy na služby spojené s užíváním bytu činí 5.734,- Kč. Požadována je vratná kauce a provize realitní kanceláři. V případě zájmu o více informací či pro domluvení prohlídky, kontaktujte makléře na níže uvedeném telefonním čísle.



Nahoru