Vybírejte z nabídky 36 238 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 2+kk > Praha Zpět na přehled nabídek

PRAHA LETŇANY, BYT 2+KK 50 m2, Praha

Prodejce

Makléř: Silvie Mikešová

Telefon: 774 289 ...

E-mail: silvie.m ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Praha (okres Praha 9)

Letovská

Byty, Byt 2+kk

232820

14.09.2024

2 (dům má 4 podlaží)

osobní

neuvedeno

50 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 21000 CZK / objekt / měsíc
Prodejce

Makléř: Silvie Mikešová

Telefon: 774 289 ...

E-mail: silvie.m ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10027.webp

APALUCHA reality

Havlíčkova 353, 281 44 Zásmuky

apalucha-reality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

APALUCHA REALITY Vám exkluzivně nabízí k pronájmu částečně zařízený byt 2+kk o velikosti 50 m2 v ulici Letovská, Praha 9 - Letňany. Zrekonstruovaný, částečně zařízený byt je umístěn ve 3. podlaží panelového domu bez výtahu. Naproti vstupu v prostorné předsíni, která disponuje velkou šatní skříní, se nachází samostatná toaleta a koupelna se sprchovým koutem.

Následuje samostatný pokoj, který je zcela nezařízený a je zde tedy výhodou si pokoj zařídit zcela podle svých představ. Na konci předsíně je velká vestavěná skříň a vstup do obývacího pokoje s kuchyní, která je vybavená lednicí, varnou deskou, vestavnou elektrickou troubou, vestavnou myčkou a jídelním stolem se židlemi. Navazující světlý, prostorný obývací pokoj disponuje závěsnou obývací stěnou. A další prostor k uložení věcí poskytne sklepní kóje, která náleží k bytu.

Díky tomu, že dům je vybaven tepelným čerpadlem a solárními panely, tak náklady na bydlení jsou bezkonkurečně nízké. Dům se nachází v příjemné, klidné a velmi žádané lokalitě s výbornou občanskou vybaveností a dopravní dostupností. V okolí je velké množství zeleně, rozsáhlý lesopark, spousta dětských hřišť aj. Autobusová zastávka je přímo u domu a na metro C se dostanete za pár minut jízdy. Parkování je možné přímo u domu, kde je díky modrým zónám dostatek parkovacích míst.

Celková cena: 21.000 Kč + 3.818 Kč za služby vč. internetu a elektřiny. Vratná kauce je 42.000 Kč, provize RK je ve výši jednoho měsíčního nájmu. Vážní zájemci, prosím, kontaktujte nás emailem, obdržíte dotazník, na základě kterého si majitel vybere zájemce k prohlídkám. Majitel si vyhrazuje právo vybrat si nájemce podle svých představ. K nastěhování volné od 1. 10. 2024.



Nahoru