Vybírejte z nabídky 36 173 nemovitostí od 523 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Dubí Zpět na přehled nabídek

Prodej, rodinný dům, Dubí

Prodejce

Makléř: Čechová Simona

Telefon: 605 733 ...

E-mail: simona.c ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Dubí (okres Teplice)

Mírová

Domy, Rodinné domy

247

13.09.2024

3

355 m2

neuvedeno

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: na dotaz v RK
Prodejce

Makléř: Čechová Simona

Telefon: 605 733 ...

E-mail: simona.c ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/1766.webp

Trust reality

Na Hřebenkách 815/130, Praha

www.trustreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Luxusní třípodlažní vila s nadstandardním vybavením a komerčním prostorem v Dubí.

Hledáte dokonalý domov, který spojuje moderní luxus s pohodlím a nadčasovou kvalitou? Pak je tato jedinečná vila v Dubí přesně to, co hledáte! Tento prostorný třípodlažní dům nabízí vše, co si můžete přát - od kompletní rekonstrukce až po neuvěřitelný komfort na každém kroku.

Dům prošel kompletní rekonstrukcí, která byla dokončena přibližně v roce 2021, takže je doslova jako nový. Podlahová plocha domu je 330 m2 a nachází se na pozemku o velikosti 355 m2. Vila je postavená ze smíšeného zdiva (cihly a kameny) a je vybavena kvalitními materiály, včetně moderního zateplení (10 cm orsil), které zajišťuje, že dům dýchá a je energeticky úsporný.

Dům má 6 ložnic a 2 prostorné obývací pokoje, což je ideální pro velké rodiny nebo dvougenerační bydlení. Nechybí zde ani 2 krásné terasy, kde si můžete vychutnat chvíle odpočinku a 2,5 kuchyňské linky vyrobené na míru od truhláře. Dvě koupelny a jedna samostatná toaleta poskytují dostatek pohodlí pro celou rodinu. Dům je vybaven vinylovými podlahami a dlažbou v luxusním provedení, které dodávají interiéru moderní a elegantní vzhled.

Na pozemku se nachází slaný bazén, který poskytuje ideální místo pro relaxaci. Dva komíny, oba vyvložkované a plně funkční, umožňují variabilitu vytápění a další možnosti. Moderní technologie zahrnují plynový kotel Viessmann (35 kW) a bojler Dražice (200 litrů), který zajistí komfortní vytápění a ohřev vody. Dům je napojen na obecní vodovod i kanalizaci, takže se nemusíte starat o žádné další investice do infrastruktury. Pro větší bezpečnost a pohodlí jsou téměř na všech oknech předokenní rolety. K parkování slouží prostorná garáž s vraty, která lze pohodlně ovládat přes telefon.

Součástí domu je navíc komerční prostor, který je momentálně využíván jako prodejna. Tento prostor je zkolaudován hygienou pro potravinářský provoz, což nabízí široké možnosti podnikání, například pro rychlé občerstvení nebo jinou formu obchodu. Nechybí zde ani sklep, pochozí zateplená půda a kvalitní betonová střecha s odolnými taškami, což dodává domu dlouhou životnost.

Pokud hledáte moderní, luxusní bydlení s komerčními možnostmi a vybavením, které překoná vaše očekávání, neváhejte a přijďte se podívat na tuto úchvatnou vilu!




Prodej rodinného domu Dubí na Eurobydleni.cz


Nahoru