Vybírejte z nabídky 36 189 nemovitostí od 523 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 2+kk > Olomouc Zpět na přehled nabídek

Prodej bytu v novostavbě 2+kk, 56,6 m2 s balkonem, Slavonínské zahrady- Loudova, Olomouc

Prodejce

Makléř: Ing. Carroll Lenka

Telefon: 773 111 ...

E-mail: lenka@ca ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Olomouc (okres Olomouc)

Loudova

Byty, Byt 2+kk

L5274

13.09.2024

3 (dům má 5 podlaží)

osobní

57 m2

57 m2

B - Velmi úsporná

Cena: na dotaz v RK
Poznámka k ceně: H2-405 1
Prodejce

Makléř: Ing. Carroll Lenka

Telefon: 773 111 ...

E-mail: lenka@ca ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/7396.jpg

Carroll & Dohnal s.r.o.

Hasičská 551/52, 700 30 Ostrava

www.carrolldohnal.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Na základě přímého zastoupení developera si Vám jeho jménem dovolujeme nabídnout nové bydlení v budově H, která navazuje jako součást IV. etapy na dosud vystavěné a úspěšně prodané bytové domy v projektu SLAVONÍNSKÉ ZAHRADY (slavoninske-zahrady).

Jedná se o moderní a pohodlné bydlení v Olomouci na ulici Loudova, napojené z ulice Slavonínská, které spojuje výhody bydlení ve městě s výhodami bydlení v klidné zelené lokalitě. Slavonínské zahrady nabízejí kvalitní a prostorné bydlení rodinám s dětmi, seniorům, mladým párům či studentům.

Byt s označením H2-405 o dispozici 2+kk o podlahové ploše 56,69 m2 s balkonem 7,41 m2 se nachází ve 4.NP 5ti patrového bytového domu s nízkým počtem bytových jednotek.

Nová budova spolu se stávajícími etapami vytváří moderní a příjemnou městskou zástavbu. Žijte v blízkosti přírody, zahrad a rybníka. Projekt se nachází v docházkové vzdálenosti městské autobusové a tramvajové dopravy vedoucí přímo do nedalekého centra Olomouce, které nabízí kompletní občanskou vybavenost včetně obchodů, lékařské péče, základních škol, mateřských škol apod.

Budova H se skládá ze 2 přilehlých sekcí o 5 podlažích s celkem 76 byty s dispozicemi od 1kk do 4kk. S výjimkou několika 1kk mají všechny byty balkóny či terasy a byty v 1.NP i prostorné předzahrádky, které ocení zejména milovníci zahrady a rodiny s dětmi.

Dům je v energetické třídě B a s přípravou na realizaci sdílené fotovoltaiky na střeše objektu. Zároveň je pod objektem dostatek parkovacích míst a je možné dokoupit komory pro byty v podlaží s krytým parkováním pod objektem nebo přímo na daném podlaží. Předpokládané dokončení je plánováno na druhou polovinu podzimu 2025.

Technická specifikace: vysoká úroveň standardního vybavení (podlahové vytápění po celé ploše jednotek, obložkové zárubně, vinylové podlahy, keramické obklady, atd., dle volby klienta).

Budeme velmi rádi, když se na nás obrátíte pro poskytnutí podrobnějších informací a případně Vám ukážeme vzorový byt v lokalitě. Více informací naleznete na webových stránkách projektu, které vám rádi zašleme.




Prodej bytu 2+kk Olomouc na Eurobydleni.cz


Nahoru