Vybírejte z nabídky 36 504 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+kk > Horní Planá Zpět na přehled nabídek

Luxusní apartmán 3+kk s balkónem a zahradou na prodej v lokalitě Zvonková, Horní Planá

Prodejce

Makléř: Jaroslav Gránský

Telefon: 608 595 ...

E-mail: jaroslav ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Horní Planá (okres Český Krumlov)

Byty, Byt 3+kk

LK147843

04.10.2024

1 (dům má 2 podlaží)

osobní

60 m2

60 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 7599220 CZK / objekt
Poznámka k ceně: Včetně kompletncíh právních a realitních služeb 1
Prodejce

Makléř: Jaroslav Gránský

Telefon: 608 595 ...

E-mail: jaroslav ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/7764.jpg

Duna House

Michelská 300/60, 140 00 Praha 4, 140 00

www.dunahouse.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte dokonalé místo pro bydlení? Představujeme vám nádherný apartmán 3+kk o rozloze 60,28 m2 se soukromým balkónem (6,75 m2) a zahradou (25,59 m2), který se nachází v klidné lokalitě Zvonková. Tato oblast je známa svou blízkostí k rakouským hranicím a známému lyžařskému středisku Hochficht. Za cenu 7 599 220 Kč získáte nejen moderní a komfortně vybavený byt, ale také kousek přírody a luxusu.

Novostavba s moderním vybavením: Apartmán je součástí novostavby s pouhými třemi jednotkami, což vám zaručí dostatek klidu a soukromí. Interiér byl navržen s důrazem na estetiku a praktičnost, a je kompletně vybaven a připraven k okamžitému nastěhování. Díky elektrickému vytápění a solárním panelům si užijete příjemné klima po celý rok. K dispozici máte také praktickou sklepní kóji pro uložení sezónního vybavení.

Komfort a pohodlí: K apartmánu náleží dvě parkovací stání, což eliminuje starosti s parkováním. Lokalita nabízí mnohé možnosti pro sportovní vyžití a relax, ať už jste milovníci lyžování na sjezdovkách Hochfichtu, běžkování na nejlepších trasách Šumavy, nebo preferujete letní aktivity jako golfové turnaje, cyklistiku, turistiku či tenis.

Příroda na dosah ruky: Zvonková je ideální místem pro ty, kdo hledají spojení luxusního bydlení a krásné přírody. Oblast nabízí nejen úchvatné výhledy a čistý vzduch, ale i širokou paletu aktivit, které uspokojí každého. V létě můžete využít blízké přehrady ke koupání nebo plavbám, a v zimě se těšit na přírodní kluziště. Pro odvážné je zde také lanové centrum v rakouském Schönebenu.

Skvělá investice pro život: Tento apartmán je ideálním místem pro útěk od ruchu města a zároveň poskytuje snadný přístup k přírodním a kulturním památkám. Je to úžasná investice do klidného a kvalitního života.

Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost. Kontaktujte nás pro více informací nebo si domluvte prohlídku ještě dnes. Tento apartmán čeká právě na vás místo, kde se vaše sny o dokonalém bydlení mohou stát skutečností!




Prodej bytu 3+kk Horní Planá na Eurobydleni.cz


Nahoru