Vybírejte z nabídky 36 191 nemovitostí od 523 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+1 > Libochovice Zpět na přehled nabídek

Prodej byty 3+1+L, 73 m2 - Libochovice, klidná část nedaleko centra

Prodejce

Makléř: Korytář Stanislav

Telefon: 732 784 ...

E-mail: stanisla ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Libochovice (okres Litoměřice)

Revoluční

Byty, Byt 3+1

01260

14.09.2024

4 (dům má 4 podlaží)

družstevní

67 m2

73 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 3199000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: Včetně právních služeb, advokátní úschovy peněz, poplatků a provize RK, cena k jednání 1
Prodejce

Makléř: Korytář Stanislav

Telefon: 732 784 ...

E-mail: stanisla ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9574.jpg

Aktivreality

28. října 919, 277 11 Neratovice

www.aktivreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Již jen vlastní pantofle a můžete začít bydlet… právě takový pocit si odnáším z návštěvy zařízeného, útulného a zároveň prostorného třípokojového bytu, který si vám dovoluji nabídnout v přímém zastoupení majitele, nacházejícího se v klidné části města Libochovice, nedaleko historického centra, na dosah veškeré občanské vybavenosti.

Bytová jednotka 3+1 v družstevním vlastnictví s užitnou plochou 73 m2 včetně prostorné zasklené lodžie ve 3. patře panelového domu, po celkové revitalizaci, zatepleného s novou fasádou, plastovými okny, v ulici Revoluční, poskytuje příjemné bydlení v sousedství slušných nájemníků.

Proběhlá rekonstrukce bytové jednotky nabízí veškerý komfort včetně zděné koupelny s vanou, umyvadlem a toaletou, nové kuchyňské linky na míru vybavené spotřebiči Mora (horkovzdušná a mikrovlnná trouba, sklokeramická deska, digestoř), myčka Bosch a lednice Whirlpool, plovoucí podlahy, dlažby, bytového zařízení a vybavení včetně pračky a sušičky Bosch umístěných v uzavíratelném prostoru, šatních skříní, postelí v obou pokojích a kompletně vybaveného obývacího pokoje ve společném otevřeném prostoru spojeném s kuchyní, vše připraveno k okamžitému nastěhování a užívání.

Stropy jsou pokryty izolačními deskami, nové bezpečnostní vstupní dveře, nové vodovodní a elektrické rozvody, okna v pokojích osazeny žaluziemi.

Chvilky klidu zpříjemňuje posezení na prostorné zasklené lodžii rozprostírající se přes oba pokoje orientované na severozápad. K bytu náleží sklepní kóje, prostorná komora na patře a v přízemí domu k dispozici kočárkárna.

Náklady na bydlení ve výši 6.000 Kč pro 2 osoby včetně fondu oprav, správních poplatků a veškerých záloh jsou dalším příjemným faktorem pro pořízení si vlastního bydlení.

Pokud vás tato nemovitost zaujala, neváhejte mne kdykoli kontaktovat pro více informací a domluvení si nezávazné prohlídky.



Nahoru