Vybírejte z nabídky 36 148 nemovitostí od 523 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Veltruby Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Veltruby

Prodejce

Makléř: Šárka Kodytková

Telefon: 775 725 ...

E-mail: kodytkov ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Veltruby (okres Kolín)

Dlouhá

Domy, Rodinné domy

647619

14.09.2024

2

osobní

1 831 m2

150 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 7495000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Šárka Kodytková

Telefon: 775 725 ...

E-mail: kodytkov ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/6242.jpg

Dumrealit.cz

Svornosti 8, 150 00 Praha 5

www.dumrealit.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Prodej dvougeneračního rodinného domu tzv. ,,Statek Zápotocký" ve Veltrubech. První bytová jednotka 2+1 se zastřešenou terasou se nachází v přízemí domu. Má vstupní halu, na kterou navazuje kuchyň zn. Oresi, s komorou na potraviny, obývací průchozí pokoj a ložnici, která má vstup na terasu s posezením. Druhá jednotka o velikosti 4+1 je na dvou podlažích. V přízemí je kuchyň, jídelna se vstupem do patra, obývací pokoj s krbem, koupelna se sprchovým koutem a zvlášť toaleta, a v patře jsou dva pokoje a terasa. Oba byty mohou být průchozí. Ve sklepě je kotel zn. Ekoefect na tuhá paliva a vodárna.

V bytech je podlaha linoleum, parkety a dlažba. Oba vstupy do domu jsou zastřešeny pergolou, odkud je přístup k bazénu o délce 4,5 m, také se zastřešením. Vedle rodinného domu navazují stavby - chlívy, dílny, skladové prostory, velká stodola, přístřešek se čtyřmi místy na parkování aut, garáž, špejchar, mléčnice a přístřešek, kde je udělané posezení. Na dvoře je studna. Za stodolou je velká zahrada, která je v tuto chvíli využívána k pěstování zeleniny a jako výběh pro slepice.

Do dvora se vjíždí automatickými vraty. Obec má v plánu vybudovat obecní vodovod s přípojkami k domu. Celková velikost pozemku 1.831 m2. Měsíční provoz rodinného domu je cca 8.500,- Kč. V obci je škola, školka, obchod, restaurace, cukrárna, Bus, ČD. Na dálnici D11 je 6 km, Centrum Černý Most je 35 min, vlakem do Prahy Hl. nádraží z Veltrub 50 min, Kolín 5 min. jízdy autem.

Nemovitost je možno financovat pomocí hypotečního úvěru. Ev. číslo: 647619. Energetický štítek: G.



Nahoru