Vybírejte z nabídky 36 251 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej ostatní > jiné > Horní Podluží Zpět na přehled nabídek

Prodej, Ostatní nemovitost, Horní Podluží

Prodejce

Makléř: Martin Štorek

Telefon: 725 782 ...

E-mail: martin.s ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Horní Podluží (okres Děčín)

Ostatní, Ostatní nemovitosti

001

18.09.2024

130 m2

Cena: 3749000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Martin Štorek

Telefon: 725 782 ...

E-mail: martin.s ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9877.webp

QARA s.r.o.

Šafaříkova 201/17, 120 00 Praha 2

www.qara.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Rádi Vám představujeme jedinečnou příležitost pořídit si moderní modulový dům, který je již k dispozici v České republice. Tento dům Vám nabízí nejen okamžité bydlení, ale také možnost upravit ho dle Vašich specifických požadavků, případně přivézt zcela nový modulový dům přímo na Vámi vybrané místo.

Dům je složen ze tří modulů, postavených z pevné ocelové konstrukce. Stěny, stropy a podlahy jsou vytvořeny podle německých standardů z kvalitních sendvičových materiálů, zaručujících vynikající tepelnou izolaci (koeficient prostupu tepla 0,15 W/mK). Moduly byly postaveny v hale v suchém prostředí, což zaručuje přesnost a kvalitu provedení. Samotná montáž na pozemku trvá pouhých 6 hodin!

Zastavěná plocha domu činí 130 m2, z toho obytná plocha je 115 m2. Pro vytápění můžete zvolit krbová kamna, tepelné čerpadlo nebo podlahové vytápění - volba je jen na Vás.

Dům disponuje prostornou ložnicí s vlastní šatnou, útulným dětským pokojem (3 x 4,68 m), pracovnou a velkou kuchyní, která je spojena s obývacím pokojem. Centrálni chodba dodává interiéru vzdušnost a otevřenost. Na čele domu najdete krásnou terasu s prosklenou stěnou z trojskel, ideální pro odpočinek a relaxaci s výhledem na okolní krajinu.

Po domluvě zajistíme převoz domu na místo dle Vašich představ. Pokud máte zájem dům vidět osobně, neváhejte nás kontaktovat. Dům se nachází v severních Čechách, konkrétně v obci Horní Podluží.

Kontaktujte nás: MkŠ reality - Martin Štorek Tel.: 725 782 144 Tento modulový dům je ideální pro ty, kteří hledají moderní, energeticky úsporné a kvalitní bydlení bez kompromisů. Přijďte se přesvědčit sami!



Nahoru