Vybírejte z nabídky 36 614 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Přítluky Zpět na přehled nabídek

Penzion Přítluky

Prodejce

Makléř: Chomaničová Eva

Telefon: 226 256 ...

E-mail: info.rea ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Přítluky (okres Břeclav)

Domy, Rodinné domy

915801

14.09.2024

2

osobní

1 354 m2

440 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 21630000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Chomaničová Eva

Telefon: 226 256 ...

E-mail: info.rea ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10061.webp

CENTURY 21 4fin Reality

Na Hřebenech II 1718/8, 140 00 Praha 4

www.4finreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Prodej zavedeného penzionu v lukrativní lokalitě Přítluky, pod Pálavskými vrchy, nedaleko vodní nádrže Nové Mlýny. Okolní cyklostezky vás zavedou na Pálavu, do Lednicko-Valtického areálu či do historického města Mikulov.

Provoz byl zahájen v roce 2018, hned po kolaudaci, od té doby se zde stále něco vylepšuje. Zahrada je okrasná, pečlivě udržovaná, děti se vyřádí v bazénu či na trampolíně, zatímco jejich rodiče mohou odpočívat na terase či v altánku s krbem.

Všechny budovy jsou nově postavené, jen vinný sklep je původní. Zde se dá víno skladovat i degustovat. Vstup do sklípku je ze společenské místnosti, kde se dají pořádat nejrůznější akce - snídaně, rauty, degustace, teambuildingy atd.

Je zde sedm samostatných apartmánů s vlastní kuchyní a sociálním zařízením, které se využívají pro ubytování v soukromí. Dále je zde technická místnost s plynovým kotlem na topení i na ohřev vody, elektrickým bojlerem a pračkou a sušičkou. V prvním patře je zavedena klimatizace.

Celý objekt je zabezpečen kamerovým systémem. Připojeno na všechny inženýrské sítě, navíc je zde i studna na užitkovou vodu. Parkování pro jednou auto je v garáži, dalších několik vozů může parkovat před domem nebo ve dvoře.

Penzion je plně vybavený a lze jej převzít i s objednávkami na příští rok. Nemovitost je vhodná i pro vícegenerační rodinu či pro bydlení spojení s podnikáním. Zavolejte pro více informací, přijeďte se podívat a vybrat si svoji vysněnou nemovitost.



Nahoru