Vybírejte z nabídky 36 591 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+1 > Milovice Zpět na přehled nabídek

Prodej, Byt 3+1, Milovice

Prodejce

Makléř: Ondřej Klicpera

Telefon: 773 227 ...

E-mail: ondra.kl ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Milovice (okres Nymburk)

Byty, Byt 3+1

N00250

16.09.2024

4 (dům má 5 podlaží)

osobní

70 m2

70 m2

C - Úsporná

Cena: 3940000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Ondřej Klicpera

Telefon: 773 227 ...

E-mail: ondra.kl ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9920.webp

RE | Partners

Národní 364/39, 110 00 Praha 1

www.repartners.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Dovoluji si vám nabídnout prodej bytu 3+1 se dvěma balkony. Užitná plocha bytu je 70 m2. Byt je po kompletní rekonstrukci a nachází se ve 4. patře zatepleného panelového domu bez výtahu. Při vstupu do bytu se ocitneme na chodbě, odkud je vstup do samostatných neprůchozích pokojů, kde jeden je jako dětský pokoj a druhý ložnice. V ložnici je vstup na balkon s výhledem do zeleně za domem. Dále je zde obývací pokoj s balkonem, koupelna se sprchovým koutem a samostatná toaleta.

Poslední místností je kuchyň s kuchyňskou linkou a vestavěnými spotřebiči (sklokeramická varná deska, horkovzdušná trouba a odsavač par, myčka nádobí). Na podlahách v pokojích je plovoucí podlaha, v koupelně, toaletě, kuchyni a předsíni je dlažba. Okna jsou plastová se sítěmi. Dům je napojen na internet optickým kabelem (O2, T-Mobile, Vodafone). U domu je oplocené dětské hřiště vyhrazené pro obyvatele domu. V okolí bytu se nachází veškerá občanská vybavenost. Pohodlné parkování v blízkosti domu.

Dům se nachází v klidné části města a jen pár metrů od obchodu Billa a dalších obchodů i restaurací. Milovice jsou vyhledávaná lokalita s vynikající dopravní dostupností do Prahy a Mladé Boleslavi. V blízkosti domu (250 m) se nachází autobusová zastávka, ze které se dostanete na vlakové nádraží i do centra Milovic.

Milovice patří k vyhledávaným lokalitám kvůli svému umístění, ale i díky volnočasovým aktivitám (Mirakulum, obora s divokými koňmi a pratury, cyklostezky, Ski arena Milovice a další). Výborná dopravní dostupnost (Praha, Mladá Boleslav) vlakem i autem. Byt lze financovat hypotečním úvěrem, se kterým vám rádi pomůžeme. Pro více informací, mě neváhejte kontaktovat.



Nahoru