Vybírejte z nabídky 36 614 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 3+1 > Přerov Zpět na přehled nabídek

Pronájem, Byt 3+1, Přerov

Prodejce

Makléř: Marie Scheuchová

Telefon: 725 808 ...

E-mail: info@bor ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Přerov (okres Přerov)

Hranická

Byty, Byt 3+1

5415

17.09.2024

6 (dům má 8 podlaží)

osobní

67 m2

65 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 14500 CZK / objekt / měsíc
Prodejce

Makléř: Marie Scheuchová

Telefon: 725 808 ...

E-mail: info@bor ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9734.jpg

BO! reality a finance s.r.o.

Husova 406, 739 61 Třinec

www.boreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte pěkný byt k pronájmu v klidné lokalitě? Realitní kancelář BO!reality Vám nabízí k pronájmu vzdušný byt o dispozici 3+1, který se nachází na ulici Hranická v Přerově - Předmostí. Bytová jednotka se nachází v 6. patře panelového domu a jeho celková plocha činí 67 m2.

Ze vstupní chodby vejdete do kuchyně, koupelny, WC, dětského a obývacího pokoje, z obývacího pokoje potom do ložnice. Kuchyně disponuje kuchyňskou linkou do tvaru L vybavenou vestavnými spotřebiči, a sporákem na plyn. Velkou výhodou jsou neprůchozí pokoje. Ložnice disponuje vstupem na balkon.

Okna jsou plastová. Na podlahách plovoucí podlaha, koberce, v koupelně keramická dlažba. Dodávku studené i teplé vody zajišťuje dálkový rozvod. Vytápění je ústřední dálkové. Do bytu je zavedena přípojka kabelové televize a internetu. Bytová jednotka je orientována na severozápadní světovou stranu.

Dům, ve kterém se bytová jednotka nachází prošel v minulosti revitalizací - zateplení, fasáda, výměna stupaček a výtah. V domě bydlí bezproblémoví sousedé. Jedná se o klidnou lokalitu, s plnou občanskou vybaveností pro děti i dospělé. V blízkosti domu se nachází dětské hřiště, sportoviště, mateřská i základní škola, obchodní centrum, lékaři, restaurace a další. Do centra města trvá pěší chůze cca pět minut.

Byt je okamžitě k dispozici a pronajímá se včetně vybavení.

Nájemné činí 14.500,- Kč měsíčně, zálohy na dodávku elektrické energie, plynu a ostatních služeb bude nájemce hradit zvlášť, a to nad rámec nájemného (cca 5.000,-Kč). Majitel požaduje kauci ve výši dvouměsíčního nájemného. Odměna RK 14 500,- Kč

Majitel preferuje solventní zájemce.



Nahoru