Vybírejte z nabídky 36 650 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+1 > Praha Zpět na přehled nabídek

PRAHA PROSEK, BYT V OV 3+1 S LODŽIÍ, 82 m2, Praha

Prodejce

Makléř: Silvie Mikešová

Telefon: 774 289 ...

E-mail: silvie.m ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Praha (okres Praha 9)

Vysočanská

Byty, Byt 3+1

233177

17.09.2024

3 (dům má 0 podlaží)

osobní

74 m2

82 m2

D - Méně úsporná

Cena: 7890000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Silvie Mikešová

Telefon: 774 289 ...

E-mail: silvie.m ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10027.webp

APALUCHA reality

Havlíčkova 353, 281 44 Zásmuky

apalucha-reality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

APALUCHA REALITY Vám exkluzivně nabízí prostoný a světlý byt o velikosti 3+1 v osobním vlastnictví. Revitalizovaný dům s novým výtahem, ve velmi pěkné a žádané ulici Vysočanská.

Byt se nachází ve třetím patře desetipatrového domu s celkovou užitnou plochou 82 m2 (podlahová plocha 73,6 m2 + lodžie 7,9 m2). Pohodlí a soukromí zaručí dostatečně prostorná předsíň se vstupy do všech místností, kde se nabízí velkorysý prostor s dostatkem úložného místa. Na pravé straně jsou dva neprůchozí pokoje, na konci předsíně se nachází zděná koupelna a samostatná toaleta. K prostornému, světlému obývacímu pokoji navazuje částečně otevřená kuchyň. Chvíle pro odpočinek Vám zajistí prostorná, zasklená lodžie. A další prostor k uložení věcí poskytne komora, která je umístěna přímo na patře. Orientace samostatných pokojů je na východ a kuchyň s obývací pokojem jsou orientované na západ. Díky skvělé dispozici bytu je zde možnost při rekonstrukci přestavět byt i na 4+kk.

V blízkosti domu se nachází veškerá občanská vybavenost- nákupní centrum Billa, Kaufland, Lidl, dále v docházkové vzdálenosti poliklinika Prosek, restaurace, kavárny, bobová dráha aj. V okolí je velké množství zeleně, Park přátelství, několik dětských hřišť a velké množství škol včetně středních. Autobusová zastávka je přímo u domu a na metro C se dostanete za pouhých 5 minut chůze.

Velkou výhodou je parkování přímo před domem, kde je díky zónám široký výběr parkovacích míst. Financování možné z vlastních zdrojů nebo úvěrem, se kterým Vám rádi pomůžeme.



Nahoru