Vybírejte z nabídky 36 198 nemovitostí od 523 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Most Zpět na přehled nabídek

Most, prodej RD 5+kk/terasa, ul. Průběžná, 493 m2

Prodejce

Makléř: Kudová Jana

Telefon: 777 980 ...

E-mail: jana.kud ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Most (okres Most)

Průběžná

Domy, Rodinné domy

MR13158

14.09.2024

2

493 m2

neuvedeno

C - Úsporná

Cena: 10499000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Kudová Jana

Telefon: 777 980 ...

E-mail: jana.kud ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/6358.jpg

Molík reality s.r.o.

Moskevská 3336, 434 01 Most

www.molikreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Exklusivně vám nabízíme na prodej řadový rodinný dům v Mostě, ul. Průběžná, s dispozicí 5+kk/terasa, s celkovým pozemkem 493 m2. Dům byl zkolaudován v r. 2009, návazně proběhla instalace kuchyňské linky, koupelen, pokládka podlah. V 1. NP je prostorný obývací pokoj propojen s kuchyní, ložnice, šatna, koupelna, technická místnost + vstup do garáže.

V 2. NP jsou tři pokoje, koupelna + terasa o výměře 87 m2. Kuchyňská linka je vybavena vestavěnými spotřebiči, samostatnou lednicí, podlaha plovoucí v kombinaci s dlažbou. V koupelně sprchový kout. Schodiště je dřevěné, točité. Ve vrchní koupelně je rohová vana i toaleta. Z původních dvou pokojů, předěláno na tři.

Na zahradě je pergola, postavena v r. 2011, pravidelně udržována, plechový zahradní domek, bazén s filtrací o objemu 8 m3, jezírko s rybičkami, okrasné stromky, keře, o zahradu je pravidelně pečováno, zalévání dešťovou vodou. V zadní části zahrady je uzamykatelný vstup, s nově udělaným plotem.

Dům je vytápěn plynovým kotlem (i ohřev vody), s ústředním rozvodem, v obou koupelnách je podlahové vytápění. Garáž s pojezdovými vraty o výměře cca 30 m2, parkování i pro SUV, před domem 2 parkovací místa, na vlastním pozemku. Dům se prodává s kompletním vybavením.

V místě je zastávka MHD, 15 min. chůze do města. Jedná se o velice lukrativní, žádanou lokalitu, s přátelskými sousedskými vztahy. Prohlídky jsou možné po předchozí dohodě s makléřem. Více informací u makléře. S financováním rádi pomůžeme. Nemovitost doporučuji.




Prodej rodinného domu Most na Eurobydleni.cz


Nahoru