Vybírejte z nabídky 36 339 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Kašava Zpět na přehled nabídek

Prodej rodinného domu 172 m2. Pozemek 3 735 m2., Kašava

prodej

Kašava (okres Zlín)

Domy, Rodinné domy

17018

14.09.2024

2

3 735 m2

neuvedeno

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 11000000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: k jednání 1
Prodejce

Makléř: Jeseník Realitní specialista

Telefon: 603 433 ...

E-mail: realitni ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/6466.webp

AAA BYTY.CZ akciová společnost

Na Struze 227/1, Praha 1

aaabyty.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Prodej rodinného domu v malebné Kašavě u Zlína váš nový domov čeká. K domu patří prostorná stodola pro vaše kreativní projekty a druhá samostatně stojící stodola s garáží a dílnou. Pokud hledáte klidné a příjemné místo pro život, je tento rodinný dům v Kašavě ideální volbou pro vás! Nachází se pouze 14 km od Zlína, což je skvělá kombinace blízkosti městského života a idylického venkovského prostředí. Dostanete se sem autem ze Zlína za pouhých 20 minut.

Tento rozlehlý rovinatý pozemek o velikosti 3.735 m2 nabízí nejen prostorný rodinný dům, ale i další stavební místo, které čeká na vaše nápady a plány. Dům je částečně podsklepený a v přízemí se nachází velký útulný byt o dispozici 3+1 a rozloze 92 m2. Druhé patro o velikosti 80 m2 je připravené na výstavbu samostatné bytové jednotky, což z něj činí skvělou příležitost pro investici nebo rozšíření rodinného bydlení.

Dům je vybaven vlastním vodním zdrojem studnou, a odpady jsou svedeny do obecní kanalizace. Vytápění je zajištěno závěsným plynovým kotlem s rozvody v mědi do radiátorů. Pro milovníky tradičního vytápění jsou v pokojích také krbové kamna na tuhá paliva, která vytvářejí příjemnou atmosféru během chladných večerů.

K domu patří prostorná stodola s dílnou pro vaše kreativní projekty a druhá samostatně stojící stodola s garáží pro vaše vozy či sportovní vybavení. Díky asfaltové přístupové cestě máte vždy pohodlný vstup na pozemek. Nechte se okouzlit kouzlem tohoto místa a vytvořte si zde svůj vysněný domov!

Nezmeškejte příležitost k životu v Kašavě u Zlína, kde se spojuje příroda, klid a pohodlí moderního bydlení. Dům se nachází v klidné části obce s přístupem z asfaltové komunikace a je ideální volbou pro ty, kdo hledají klidné bydlení v blízkosti přírody s vynikající dostupností do města. Využijte potenciál tohoto domu a pozemku naplno a vytvořte si zde svůj nový domov snů!

Zaujala Vás tato nabídka? Kontaktujte nás pro více informací nebo sjednání prohlídky!




Prodej rodinného domu Kašava na Eurobydleni.cz


Nahoru