Vybírejte z nabídky 36 143 nemovitostí od 523 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 5+kk > Praha Zpět na přehled nabídek

Pronájem, Byt 5+kk, Praha, Kobylisy

Prodejce

Makléř: Ing. Michaela Csizmárová

Telefon: 608 444 ...

E-mail: michaela ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Praha (okres Praha 8)

Na hlinách

Byty, Byt 5+kk

77763

15.09.2024

3 (dům má 4 podlaží)

osobní

178 m2

178 m2

C - Úsporná

Cena: 40000 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: + energie a služby 1
Prodejce

Makléř: Ing. Michaela Csizmárová

Telefon: 608 444 ...

E-mail: michaela ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10014.webp

Home Sweet Home

Pařížská 1073/1, 110 00 Praha 1

www.homesweethome.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k pronájmu krásný světlý byt o dispozici 5+kk, který je situován v klidné části Prahy 8 - Kobylisy, ulice Na Hlinách. Prostorný a zajímavě řešený byt se nachází ve 2. patře novostavby z roku 2009 s výtahem a jeho velkou předností jsou velkorysé terasy a balkon - prostorná jižní a západní terasa s hezkým výhledem na Prahu má plochu 42,21 m2, další jižní terasa 6,24 m2 a balkon do parku 3 m2. Celkem k užívání 177,73 m2. Součástí pronájmu je i garážové parkovací stání a sklep. Další parkování je možné za závorou přímo u domu. K dispozici od 1.10.2024.

Byt sestává z předsíně, prostorného obývacího pokoje s jídelním koutem a kuchyní a čtyř dalších pokojů. Všechny pokoje jsou neprůchozí, díky čemu je byt velmi praktický. Z obývacího pokoje jsou tři vstupy na prostornou terasu s výhledem na panorama Prahy a na Pražský hrad. Dále byt nabízí tři samostatné pokoje, jeden z nich s balkonem a hlavní ložnici (čtvrtý pokoj) s přístupem na druhou terasu a s vlastní koupelnou vybavenou sprchovým koutem a toaletou. Byt kromě toho disponuje koupelnou s vanou a další samostatnou toaletou. V chodbě je ještě komora s pračkou a sušičkou.

Kuchyňská linka s prvky z masivního dřeva a pracovní deskou z kamene nabízí dostatek pracovního i úložného prostoru a je kompletně vybavena vestavěnými kvalitními spotřebiči Siemens - indukční elektrický sporák s sklokeramickou deskou, elektrická trouba s parním pečením a elektronickými recepty, další separátní mikrovlnná trouba a velká myčka; dále je v kuchyni americká lednice, která poskytuje dostatek prostoru i větší rodině. Byt má vlastní vytápění novým automatickým plynovým kotlem Viessmann s ekvitermní regulací a díky své jižní orientaci je energeticky velmi úsporný.

Byt se nabízí k pronájmu kompletně zařízený dle fotografií a bude vymalován na bílo. V chodbě a ve dvou dalších pokojích jsou prostorné vestavěné skříně WoodFace, díky kterým není v bytě problém s úložným prostorem. Celkově se jedná o nadstandardní bydlení vhodné i pro náročnější klienty a rodiny s více dětmi. Je to jediný byt na patře, což jeho obyvatelům zajišťuje maximální soukromí.

Lokalita s výbornou dostupností do centra města a s veškerou občanskou vybaveností v místě. Tramvajová zastávka "Ke Stírce" 200 metrů od domu, stanice metra Kobylisy 400 m od domu. Metrem do centra 7 minut jízdy, autem do centra 10 -15 minut jízdy. Nadstandardní spojení i v noci zajišťují dvě noční linky tramvají a tři noční linky autobusů. V blízkosti zeleně - přírodní památka Okrouhlík, Trója, Zoo. Aktivní vyžití - koupaliště 150 m, sportoviště, bazén Šutka 10 minut.



Nahoru