Vybírejte z nabídky 36 584 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Uherské Hradiště Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Uherské Hradiště

Prodejce

Makléř: Ing. Světlana Eichnerová

Telefon: 571 817 ...

E-mail: developm ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Uherské Hradiště (okres Uherské Hradiště)

Mánesova

Domy, Rodinné domy

648014

15.09.2024

3

osobní

364 m2

210 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 8900000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: vč. provize RK 1
Prodejce

Makléř: Ing. Světlana Eichnerová

Telefon: 571 817 ...

E-mail: developm ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/6242.jpg

Dumrealit.cz

Svornosti 8, 150 00 Praha 5

www.dumrealit.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje v exkluzivním zastoupení našeho klienta ke koupi prvorepublikovou vilu nacházející se v centrální části Uherského Hradiště, na ulici Mánesova. Tato prostorná vila s dispozicí 5+1 byla navržena a postavena jako součást cihlového patrového dvojdomu v roce 1933, předmětem prodeje je jeho levá, samostatná část s půdním prostorem a podsklepením. Již při vstupu na Vás dýchne duch starých časů, který dodává této nemovitosti jedinečný charakter a kouzlo.

V celém domě jsou ve vynikajícím stavu zachovány bílé dubové dveře s mosaznými klikami a s obložkovými zárubněmi oddělující jednotlivé místnosti. Ve zdech jsou zabudovány úložné prostory, které zachovávají původní styl interiéru. V obytných místnostech jsou položeny dobové parkety, které po renovaci mohou svým majitelům sloužit ještě velmi dlouho. Celý dům je podsklepen, prostorná půda nad domem vybízí k budoucímu využití pro další obytný prostor nebo ateliér. Dispozice domu odpovídá původnímu návrhu.

V prvním nadzemním podlaží je kuchyně, špajz, jídelna a obývací pokoj, ve druhém nadzemním podlaží najdeme 3 ložnice i prostornou koupelnu. Pro větší komfort obyvatel jsou zde dvě toalety, jedna v mezipatře a další v koupelně. Jednotlivá podlaží jsou propojena železobetonovým schodištěm z litého teraca, které se svými kulatými průhledy dodává prostoru elegantní a trvanlivý prvek. Je jen věcí nového majitele, zda interiéru zachová autentický historický nádech nebo celý prostor zmodernizuje dle současných trendů.

Vytápění je zajištěno plynovým kotlem, dům je napojen na obecní vodovod, odpady, plyn a elektriku. Rodinný dům byl svými majiteli léta udržován a opečováván, tudíž jeho nutná celková rekonstrukce může být méně náročná, než se může na první pohled zdát. Přilehlá zahrada za domem (150 m2) může sloužit k relaxaci i zahradničení, součástí zastavěné plochy a nádvoří je vydlážděná venkovní terasa. Potenciál využití této nemovitosti je opravdu velký i vzhledem k její poloze v Uherském Hradišti, jde o klidné místo se zahradou a garáží, které je ale vzdálené jen deset minut chůze od centra města a vlakového nádraží.

Může být tedy určena jak pro bydlení, tak pro podnikání (advokáti, lékaři, sídlo firmy ....). Prohlídky nabízené nemovitosti jsou možné pouze po dohodě s makléřkou, která Vám ráda sdělí i další informace. Ev. číslo: 648014. Energetický štítek: G.



Nahoru