Vybírejte z nabídky 36 591 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 2+kk > Praha Zpět na přehled nabídek

Pronájem útulného bytu 2kk s prostorným balkónem, 64 m2, Praha - Letnany

Prodejce

Makléř: Ing. Airapetian Levon

Telefon: 226 256 ...

E-mail: levon.ai ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Praha (okres Praha 9)

Pavla Beneše

Byty, Byt 2+kk

916601

15.09.2024

6 (dům má 11 podlaží)

osobní

64 m2

49 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 23000 CZK / objekt / měsíc
Prodejce

Makléř: Ing. Airapetian Levon

Telefon: 226 256 ...

E-mail: levon.ai ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10061.webp

CENTURY 21 4fin Reality

Na Hřebenech II 1718/8, 140 00 Praha 4

www.4finreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k pronájmu útulný byt 2+kk v novostavbě, který se nachází v 6. nadzemním podlaží. Byt je vybaven moderní kuchyňskou linkou se všemi potřebnými spotřebiči a disponuje prostorným balkonem, který je přístupný jak z obývacího pokoje, tak z ložnice. Tento plně vybavený byt nabízí komfortní a příjemné bydlení v atraktivní lokalitě Praha - Letňany. K bytu patří parkovací stání a sklep, které se nacházejí v suterénu domu.

Lokalita je velmi výhodná, s autobusovou zastávkou Staré Letňany v bezprostřední blízkosti, odkud se za pouhých 4 minut dostanete na stanici metra "C" Letňany. Hned za rohem je vám k dispozici materska školka. Restaurace a kavárny zde jsou také v pěší dostupnosti. Tato oblast nabízí veškerou občanskou vybavenost - v okolí najdete obchody, restaurace a kavárny, ale i školy, školky a zdravotní zařízení. V letních měsících oceníte také blízkost Letňanského lesoparku, který poskytuje spoustu možností pro procházky, cyklistiku i relaxaci v přírodě. V obchodním centru Letňany, vzdáleném jen několik minut, máte na dosah širokou škálu obchodů, fitness centra i multikino.

Díky skvělé dopravní dostupnosti, kvalitní infrastruktuře a klidné okolní zástavbě je tento byt ideální volbou pro ty, kdo hledají moderní bydlení s veškerým komfortem a výbornou dostupností do centra Prahy. Těším se na společné setkání při prohlídce tohoto bytu.



Nahoru