Vybírejte z nabídky 36 189 nemovitostí od 523 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > chaty a chalupy > Volary Zpět na přehled nabídek

Prodej, Chata, chalupa, Volary

Prodejce

Makléř: Stanislav Švábenický

Telefon: 733 536 ...

E-mail: svabenic ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Volary (okres Prachatice)

Dolní Sněžná

Domy, Chaty a chalupy

648446

15.09.2024

2

osobní

904 m2

100 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: na dotaz v RK
Prodejce

Makléř: Stanislav Švábenický

Telefon: 733 536 ...

E-mail: svabenic ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/6242.jpg

Dumrealit.cz

Svornosti 8, 150 00 Praha 5

www.dumrealit.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rekreačního objektu na výjimečném místě CHKO Národní park Šumava, obec Dolní Sněžná. Jedná se o velice ojedinělé a klidné místo jak k rekreaci, tak k trvalému bydlení. Příjezd k objektu po zpevněné komunikaci ve vlastnictví obce Volary.

Chata je z roku 1970, kdy se původně jednalo o dvojchatu. Majitelé v letech 2008 - 2011 provedli kompletní renovaci, došlo k oddělení od druhé chaty, původní byli zachovány pouze obvodové stěny sklepa, vše ostatní postaveno nově. Objekt postaven na betonových základech, sklep vyzděn z kamene, 1 NP, 2NP dřevěná konstrukce, 20 cm izolace a venek srubové palubky. Stropy rovněž zatepleny, uvnitř obklad palubky.

Voda zavedena do objektu ze studánky přes nádrž ve sklepním prostoru a dále vodárnou po objektu. Splachovací WC, sprcha, rozvod do kuchyně, vše plast. Majitelé mají vyřízeno stavební povolení k výstavbě vrtu na pozemku, včetně kompletních kladných vyjádření dotčených institucí. Vytápění řešeno krbovými kamny v kombinaci s kuchyňským sporákem na tuhá paliva. Ohřev užitkové vody el. boilerem, elektro přípojka 220/380 V - meď. Okna dřevěná Euro dvojskla.

Občanská vybavenost Obchod, restaurace, vlak, bus v obci Zbytiny cca 5 km. Veškerá vybavenost v Prachaticích 15 km, Volary 15 km. Jedná se o velice výjimečné místo s výhledem na Knížecí stolec, obklopeno přírodou.

Veškeré informace Vám poskytnu telefonicky či na osobní schůzce, doporučuji prohlídku této nemovitosti. Ev. číslo: 648446.



Nahoru