Vybírejte z nabídky 36 614 nemovitostí od 368 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Velká Hleďsebe Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Velká Hleďsebe

Prodejce

Makléř: Mirek Reindl

Telefon: 602 969 ...

E-mail: reindl@c ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Velká Hleďsebe (okres Cheb)

Pohraniční stráže

Domy, Rodinné domy

648612

15.09.2024

2

osobní

996 m2

190 m2

D - Méně úsporná

Cena: 4950000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: informace v realitní kanceláři 1
Prodejce

Makléř: Mirek Reindl

Telefon: 602 969 ...

E-mail: reindl@c ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/6242.jpg

Dumrealit.cz

Svornosti 8, 150 00 Praha 5

www.dumrealit.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rodinného domu v obci Velká Hleďsebe u Mariánských Lázní, okr. Cheb. Celková plocha pozemku činí 996 m2. V hlavní tj. žluté budově se nacházejí dvě bytové jednotky (v 1.NP je byt 3+kk a v 2.NP je byt 2+1). Objekt je možné využívat jako vícegenerační. Budova byla vystavěna v 1. polovině 20. století. Objekt je zděný. Otop je řešen jako ústřední z kotle na tuhá paliva. V objektu jsou nové rozvody ÚT a nové deskové radiátory. Objekt je napojen na kanalizační a vodovodní obecní řad. Dále je k dispozici studna na vodu. Okna jsou nová plastová.

Dále se na pozemku nachází objekt tzv. penzionu, kde jsou vybudovány dvě samostatné garsoniéry (1+0) s vlastním sociálním zázemím. Nemovitost tedy nabízí i zajímavé komerční řešení. Dále je zde objekt, který tvoří budova bývalého hospodářského stavení a je zde dále garáž pro osobní automobil. Zastavěná plocha činí 127 m2 (objekt hlavní tzv. žluté budovy), 114 m2 (objekt penzionu a bývalé hospodářské budovy a garáže pro osobní automobil). Obytná plocha hlavní tzv. žluté budovy činí cca 190 m2.

V spodní části pozemku se nachází zahradní beseda (altán) s krbem a zahrada s vzrostlými dřevinami. Dále je k dispozici krytý bazén. V okolí se nachází veškerá potřebná občanská vybavenost (škola, školka, obchod s potravinami, obecní úřad apod.). Zastávka MHD je bezprostředně u objektu. Pravidelnými linkami se dostanete do města Mariánské Lázně do 5 min. Dům je k dispozici novému nabyvateli ihned po dohodě s majitelem. V případě, že hledáte nemovitost v lukrativní lokalitě, mohu Vám tuto nemovitost jen doporučit. V ceně je již zahrnuta provize naší realitní kanceláře a veškerý právní servis. Případné zprostředkování hypotečního úvěru je samozřejmostí. Doporučujeme. Ev. číslo: 648612. Energetický štítek: D.



Nahoru