Vybírejte z nabídky 36 191 nemovitostí od 523 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Racková Zpět na přehled nabídek

Prodej, Dům, 4+kk/5+kk, Racková, pozemek 801m2

Prodejce

Makléř: Diakov Eduard

Telefon: 608 376 ...

E-mail: diakov@d ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Racková (okres Zlín)

Domy, Rodinné domy

14162

16.09.2024

1

801 m2

132 m2

C - Úsporná

Cena: na dotaz v RK
Poznámka k ceně: info v RK, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu 1
Prodejce

Makléř: Diakov Eduard

Telefon: 608 376 ...

E-mail: diakov@d ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/images/img-no-foto-small.png

Dáme domov

Radlická 2343/48, 15000 Praha

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Máme pro Vás krásný a prostorný rodinný dům s dispozicí 4+kk o celkové ploše 132 m2, který se nachází v atraktivní a klidné lokalitě Racková.

Tento moderní dům je ideální volbou pro rodiny s dětmi nebo pro ty, kteří hledají komfortní bydlení s dobrou dostupností do Zlína a zároveň chtějí bydlet v blízkosti přírody.

Dům se skládá z prostorného obývacího pokoje propojeného s kuchyní. Elegantní koupelna je vybavena vanou, sprchovým koutem i WC, dále zde najdeme 3 ložnice, samostatné WC a tech. místnost. Dále k domu náleží prostorná garáž pro 2 automobily.

Novostavba je postavena ve vysokém materiálovém standardu. Nosné zdivo domu je postaveno z Ytong tl. 300 mm, zatepleno polystyrenem tl. 150 mm, jsou zde použity plastové 7 komorové okna s trojsklem, barva antracit/bílá, venkovní žaluzie - hliníkové Z-90 se zapuštěnými vodícími lištami, barva antracit, vytápění řešeno pomocí tep. čerpadla od spol. FUJITSU WATERSTAGE + vodovodní podlahové vytápění Active Elements, dále zde najdeme komín pro krbovou vložku nebo kamna, dveře od Sapeli, koupelna od Ptáčka, rigidní vinylová podlaha s pevným jádrem od spol. V-podlahy a mnoho dalšího...

Další benefity tohoto domu jsou: prostorný pozemek 801 m2, velká a zastřešená terasa, pohodlné parkování v garáži pro 2 auta, nebo před garáží je místo pro další 3 - 4 auta.

U tohoto konkrétního domu je veškeré vybavení v ceně!

V případě, že se Vám bude líbit jiný dům z tohoto projektu, můžete ještě ovlivnit dispozici domu, ať už to 4+kk nebo i 5+kk. Dále si samy můžete vybrat design dlažby, podlah, koupelen, dveří a dalších materiálů v rámci materiálového standardu.

Pokud hledáte moderní a prostorné bydlení v klidné lokalitě s výbornou dostupností do centra, tento dům je pro vás tou správnou volbou.

Rádi Vám také pomůžeme s vyřízením výhodné hypotéky.

Zveme Vás tímto na osobní prohlídku nemovitosti. Eduard Diakov & Roman Krist. RK Dáme Domov



Nahoru