Vybírejte z nabídky 36 148 nemovitostí od 523 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem komerční > skladové prostory > Troubky - Zdislavice Zpět na přehled nabídek

Pronájem, Skladové prostory, Troubky-Zdislavice, Troubky - Zdislavice

Prodejce

Makléř: Michal Arnoš

Telefon: 733 536 ...

E-mail: michal.a ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Troubky - Zdislavice (okres Kroměříž)

Komerční, Skladové prostory

19302

16.09.2024

900 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 85000 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: + energie 1
Prodejce

Makléř: Michal Arnoš

Telefon: 733 536 ...

E-mail: michal.a ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9851.webp

DACHI s.r.o.

Ztracená 34, 77900 Olomouc

www.dachi.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k pronájmu komerční skladovací areál v obci Zdislavice. Objekt je kompletně zrekonstruován a částečně vybaven. Celý objekt se skládá z větší haly 480 m2, menší haly 130 m2, kanceláře 40 m2 (možné dovybavit dle přání klienta) a 2 x sociálního zařízení včetně sprchy. Jsou zde namontované paletové regály, které po domluvě mohou být v objektu ponechány.

Paletové regály aktuálně mají kapacitu cca 400-500 europalet. Kapacitu je možné upravit jiným uspořádáním regálů. Hala je zděná a má zateplený strop, nejedná se však o komplexní zateplení. Okna jsou plastová s dvojsklem. Kancelář a sociální zařízení včetně zadního příručního skladu jsou vytápěny novým plynovým kotlem.

Rozvody a radiátory jsou též nové. Menší skladová hala se dá vytápět plynovým zářičem, větší hala je vytápěna plynovým ventilátorem. Elektroinstalace je nová, taktéž všechna venkovní vrata. Podlaha hlavní haly a menší haly je litý asfalt, příruční sklad má vinylovou podlahu. Část fasády je nová a část je v původním, ale v dobrém stavu.

Před halou se nachází zpevněná manipulační plocha o velikosti cca 500 m2, která bude také předmětem nájmu. Odděleně od haly je k dispozici ještě velká garáž o velikosti cca 40 m2 pro dvě auta, která může být také předmětem nájmu.

Hala se nachází v uzavřeném areálu s bránou na dálkové ovládání. V objektu je rychlý internet - optika. Objekt je k dispozici ihned.

V případě zájmu mne kontaktujte.



Nahoru