Vybírejte z nabídky 36 148 nemovitostí od 523 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+1 > Fulnek Zpět na přehled nabídek

Prodej, Byt 3+1, Fulnek

Prodejce

Makléř: Petra Nováková

Telefon: 704 772 ...

E-mail: petra.no ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Fulnek (okres Nový Jičín)

Pivovarská

Byty, Byt 3+1

13261

16.09.2024

3 (dům má 4 podlaží)

osobní

68 m2

62 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 2100000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Petra Nováková

Telefon: 704 772 ...

E-mail: petra.no ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9877.webp

QARA s.r.o.

Šafaříkova 201/17, 120 00 Praha 2

www.qara.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Využijte výjimečnou příležitost vlastnit prostorný byt 3+1 v osobní vlastnictví v malebném Fulneku, na ulici Pivovarská 666. Tento byt o rozloze 68 m2 je ideální pro rekonstrukci, která vám umožní vytvořit domov přesně podle vašich představ. Byt je v původním, ale zachovalém stavu s umakartovým jádrem, což nabízí neomezené možnosti pro rozsáhlou rekonstrukci, například pro rozšíření koupelny s pračkou nebo zbudování šatny v předsíni.

Praktické uspořádání zahrnuje průchozí kuchyni, která plynule přechází z předsíně do obývacího pokoje, a dvě samostatné ložnice. Jedna z ložnic má přístup na prostornou lodžii s nádherným výhledem na zámek Fulnek, což zajišťuje soukromí a příjemnou relaxaci.

Podlahy jsou kombinací PVC a koberců, některé stěny zdobí tapety. Předsíň je vybavena vestavěnými skříněmi a nabízí možnost přeměny jednoho ze vstupů do kuchyně na prostornou koupelnu či šatnu.

Vytápění v domě je zajištěno pomocí ústředního topení a centrálního tepelného čerpadla, které zajišťuje i teplou vodu. Budova je panelové konstrukce s plastovými okny a zateplením, což zajišťuje energetickou účinnost. Dům nabízí také kočárkárnu a kolárnu, sušárnu a dílnu. A k bytu nechybí ani sklep. Ideální pro rodiny.

A tato ďábelská adresa se paradoxně nachází v klidné části města s výbornou občanskou vybaveností a snadnou dostupností do centra. Fulnek navíc nabízí klidné bydlení malého města s bohatou historií a zároveň snadnou dostupnost služeb blízkých okolních měst.

Nepropásněte tuto skvělou příležitost přetvořit si byt podle svých představ. Kontaktujte nás dnes a domluvte si prohlídku, abyste zjistili více o této jedinečné nabídce a možnosti, jak jí získat do svého vlastnictví. A rády Vám pomůžeme i s vhodným financováním.



Nahoru