Vybírejte z nabídky 36 572 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+1 > Ostrava Zpět na přehled nabídek

Prodej, Byt 3+1, Ostrava, Moravská Ostrava

Prodejce

Makléř: Petra Nováková

Telefon: 704 772 ...

E-mail: petra.no ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Ostrava (okres Ostrava-město)

Lechowiczova

Byty, Byt 3+1

13349

16.09.2024

1 (dům má 9 podlaží)

osobní

76 m2

69 m2

D - Méně úsporná

Cena: 3000000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Petra Nováková

Telefon: 704 772 ...

E-mail: petra.no ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9877.webp

QARA s.r.o.

Šafaříkova 201/17, 120 00 Praha 2

www.qara.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Máme pro vás jedinečnou příležitost koupit byt 3+1 na ulici Lechowiczova, který nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný a praktický život městského typu.

Tento prostorný byt o podlahové ploše 76 m2 se nachází v prvním nadzemním podlaží (zvýšené přízemí) revitalizovaného domu, který v roce 2007 prošel kompletní obnovou - zateplení fasády, zateplení střechy, výměna oken za plastová, výměna vstupních dveří a výměna termoregulačních ventilů. Byt je v původním stavu, ale nabízí široké možnosti k modernizaci podle vašich představ. Umakartové jádro a původní rozvody elektřiny jsou připraveny na rekonstrukci podle vašich potřeb. Podlahy kombinují PVC s parketami v pokojích, které mohou být snadno obnoveny do své původní krásy.

Dispozice bytu je velice praktická - prostorná předsíň je vybavena vestavěnou skříní, která nabízí možnost zbudovat velkou šatní skříň. Vedle koupelny se nachází komora, která poskytuje další cenný úložný prostor nebo možnost koupelnu rozšířit a udělat v ní tak prostor pro sprchový kout, vanu i pračku a sušičku, kterou ocení každá větší domácnost.

Obrovský obývací pokoj o rozloze téměř 20 m2 má přístup na velký balkón o rozloze 7 m2, kde si můžete vychutnat ranní kávu s výhledem na ulici. Kuchyně je čtvercová a spolu se spacími pokoji orientovaná do klidného dvora, což vám zajistí nerušený spánek a klidné prostředí. Dětské hřiště ve dvoře, koncipované jako indiánské městečko, bude rájem pro vaše děti.

Parkování je zde bezproblémové, místo pro vaše auto vždy najdete v blízkosti domu. Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost - školy, školky, obchody, zdravotnická zařízení a veřejnou dopravu máte na dosah ruky.

Navíc k bytu náleží sklepní kóje a možnost využití společných prostor, jako je kočárkárna. Zadní vstup do domu je opatřený bezbariérovým přístupem a díky výtahu stojícímu i zde, může být byt bezbariérový.

Nepropásněte šanci na skvělou investici nebo bydlení v žádané lokalitě Ostravy. Kontaktujte nás pro prohlídku a přesvědčte se sami o potenciálu tohoto bytu! Informace o procesu koupě této nemovitosti Vám zašleme a pomůžeme vyřídit i vhodné financování.



Nahoru