Vybírejte z nabídky 36 238 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Horoušany Zpět na přehled nabídek

Luxusní dům v projektu Vily Horoušánky - Praha - východ, Horoušany

Prodejce

Makléř: Consulting, a.s. Broker

Telefon: 800 100 ...

E-mail: okrealit ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Horoušany (okres Praha-východ)

Spojovací

Domy, Rodinné domy

60405

16.09.2024

osobní

neuvedeno

186 m2

A - Mimořádně úsporná

Cena: 20990000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Consulting, a.s. Broker

Telefon: 800 100 ...

E-mail: okrealit ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/1188.webp

Realityspolu

Avenir Business Park Radlická 751/113E, 158 00 Praha 5

realityspolu.cz/

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Moderní a čisté bydlení nedaleko Prahy a lesa. Toto je příležitost vlastnit dům v rámci výjimečného projektu Vily Horoušánky, který se skládá ze tří moderních viladomů z roku 2023. Nachází v klidné zástavbě nedaleko Klánovického lesa a z ložnice či zahrady můžete sledovat jak se pasou koně. No řekněte, kde to máte?

Dům je luxusně zařízen a kvalitou splňuje nejvyšší kritéria současného bydlení. Další klíčové vlastnosti: Velké prosklené plochy ve všech pokojích. Vlastní oplocená zahrada 401 m2 za domem. Slunná terasa: Perfektní místo pro ranní kávu nebo večerní posezení. Garáž pro dva automobily a velký úložný prostor.

Dispozice je 4+kk a nabízí užitnou plochu 186 m2. Skládá se z: Slunný obývací pokoj s kvalitní kuchyní a vstupem na terasu, Vstupní hala, Dvě prostorné ložnice, Pracovna (nebo 3. ložnice), 2 koupelny (sprchový kout i vana) a komora. V dolní části domu je garáž.

Dům je vybaven špičkovými technologiemi a materiály: Podlahové vytápění, klimatizace a rekuperace, Tepelné čerpadlo, Venkovní žaluzie, Hliníkové okenní rámy s třívrstvým sklem, Luxusní koupelny se sanitou Laufen, Výška stropů 3 m, Energetická třída A mimořádně úsporná.

Skvělá dopravní dostupnost umožňuje být v centru Prahy autem za 25 minut a za 27 minut vlakem z Úval na Masarykově nádraží. Autobusová zastávka se nachází pouhé 2 minuty pěší chůze od domu, s přímým spojením na metro Černý Most nebo na vlakové nádraží v Úvalech.

V blízkosti najdete: Základní školy v Úvalech a Nehvizdech, Mateřskou školu, Česko-anglickou mateřskou i základní školu Sofia School v Jirnech, Multifunkční hřiště, Prodejnu potravin.

Udělejte první krok k bydlení vašich snů. Tento dům je připraven stát se vaším novým domovem.

Honza Chundela



Nahoru