Vybírejte z nabídky 36 614 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+1 > Opava Zpět na přehled nabídek

Byt, 3+1, prodej, Krnovská, Jaktař, Opava

Prodejce

Makléř: Dagmar Kunzová

Telefon: 800 103 ...

E-mail: zakaznic ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Opava (okres Opava)

Krnovská

Byty, Byt 3+1

130814

16.09.2024

2 (dům má 8 podlaží)

osobní

69 m2

69 m2

C - Úsporná

Cena: 3300000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Dagmar Kunzová

Telefon: 800 103 ...

E-mail: zakaznic ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/1509.webp

Realitní kancelář STING, s.r.o.

1.máje 540, 739 61 Třinec

www.rksting.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji byt 3+1 s balkónem, v osobním vlastnictví v oblíbené lokalitě v blízkosti městských sadů. Byt má prostorný balkón situovaný na jihovýchod, dále má bezbariérový vstup do domu a výtah. Byt je v původním udržovaném stavu, s možností rekonstrukce dle představ nového majitele.

Z prostorné předsíně je vstup do dvou pokojů, kuchyně, koupelny, WC a do velké komory (která se dá využít i jako šatna, dílna, pracovna). Třetí pokoj je přístupný z obývacího pokoje. Koupelna je zděná, taktéž v původním stavu (umyvadlo, vana, místo na pračku), toaleta je samostatná. V kuchyni je spíž, plynový sporák a kuchyňská linka. Z obývacího pokoje je vstup na prostorný balkón, kde je položená nová dlažba. V pokojích jsou parkety, dále je zde PVC a dlažba.

Dům je po revitalizaci (zateplení fasády, plastová okna, výtah, vchod, schránky), má bezbariérový vstup a výtah. K bytu náleží sklepní kóje a možnost využívání společných prostor jako je kolárna a kočárkárna. Velkou výhodou v dnešní době je vlastní kotelna pro tento dům.

Svým umístěním je byt vhodný pro každého, komu je blízká tato příjemná lokalita s docházkovou vzdáleností jak do centra města, tak do nedalekých městských sadů s bruslařskými stezkami, koupalištěm, minigolfem a fotbalovým stadionem. V létě také oceníte blízkost Stříbrného jezera a dobré napojení na cyklostezky. V místě je veškerá občanská vybavenost, v blízkosti zastávka MHD, Dům dětí a mládeže.

Doporučuji osobní prohlídku tohoto bytu. Do konce září 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.



Nahoru