Vybírejte z nabídky 36 572 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 2+kk > Prostějov Zpět na přehled nabídek

Byt, 2+kk, pronájem, Raisova, Prostějov

Prodejce

Makléř: Ing. Stanislav Černý

Telefon: 800 103 ...

E-mail: zakaznic ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Prostějov (okres Prostějov)

Raisova

Byty, Byt 2+kk

130857

16.09.2024

2 (dům má 4 podlaží)

družstevní

44 m2

44 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 9600 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: + energie + vratná kauce + provize 1
Prodejce

Makléř: Ing. Stanislav Černý

Telefon: 800 103 ...

E-mail: zakaznic ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/1509.webp

Realitní kancelář STING, s.r.o.

1.máje 540, 739 61 Třinec

www.rksting.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme Vám k podnájmu družstevní byt 2+kk na Raisově ulici v Prostějově. Byt se nachází v 2.patře ze tří cihlového bytového domu s výměrou 44 m2. K bytu náleží zasklená lodžie, komora a prostorný sklep v suterénu.

Obyvatelé domu využívají společnou zahradu za domem, která je celo-oplocená a uzamykatelná. Byt je celkové rekonstrukci, 1.část před 10-ti lety kdy byly rekonstruovány odpady, vodoinstalace, elektroinstalace, plovoucí podlahy, vlastní ústřední topení s plynovým kotlem, 2.část 2021 - nová koupelna a kuchyně s elektrospotřebiči. Nájemník bude prvním uživatelem kuchyňské linky i vybavení koupelny.

Podlahy jsou v celém bytě plovoucí, s výjimkou koupelny, komory a lodžie, kde je dlažba. Byt má plastová okna se žaluziemi - orientace bytu západní strana. Kuchyňský kout je vybaven elektrickou varnou deskou, elektrickou troubou, lednicí, mikrovlnnou troubou, odkapávačem. Byt je vybaven nábytkem - v obývacím pokoji je sedací souprava 2+1, komoda, konferenční a TV stolek, rozkládací jídelní stůl, židle.

V ložnici je dvojpostel s jednodílnou matrací opatřená chráničem, noční stolek, velká šatní skříň, v celém bytě jsou osazeny svítidla. Zasklená lodžie má stůl a dvě židle. Připojení pračky je možné v koupelně nebo v komoře. Vytápění je zajištěno ústředním topením s vlastním plynovým kotlem Protherm. Ohřev vody dálkový - dům má vlastní plynovou kotelnu. Byt má vodoměr (teplá + studená voda), elektroměr i plynoměr.

Dům se nachází v širším centru města, v blízkosti je školka, škola, obchod, MHD, městský park. Parkování před domem. Pro svou velikost je byt vhodný pro dvě osoby. Byt je k nastěhování dle vzájemné domluvy s majitelem. Jde o velmi klidnou lokalitu.

Rekapitulace finančních částek: nájem 9.600,- Kč; záloha na energie a služby 2.980,- Kč; vratná kauce 28.800,- Kč; provize realitní kanceláře 11.616,- Kč včetně DPH 21% a hradí ji zájemce o podnájem.



Nahoru