Vybírejte z nabídky 36 667 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 4+1 > Meziměstí Zpět na přehled nabídek

Velký krásný byt 4+1 81m2 Meziměstí

Prodejce

Makléř: Pohlová Hana

Telefon: 604 404 ...

E-mail: hanny@el ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Meziměstí (okres Náchod)

5. května

Byty, Byt 4+1

114

16.09.2024

5 (dům má 6 podlaží)

osobní

81 m2

neuvedeno

C - Úsporná

Cena: 12000 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: bez poplatků 1
Prodejce

Makléř: Pohlová Hana

Telefon: 604 404 ...

E-mail: hanny@el ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/7858.webp

ELSE LOOK s.r.o.

Svinna 2, Skuhrov nad Bělou

www.elselook.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

V krásné a klidné lokalitě města Meziměstí nabízíme k dlouhodobému pronájmu velký prostorný byt s dispozicí 4+1 na obytné ploše 81 m2. V tomto městě ležícím v okrese Náchod žije přibližně 2300 obyvatel, svou překrásnou krajinou okouzlí Broumovské vrchoviny nejednoho zájemce. Meziměstí nabízí širokou občanskou vybavenost, jako jsou úřady, poštu, restaurace, Základní a Mateřskou školu. Kromě základních potřeb nabízí pro své občany spoustu kulturního a sportovního vyžití.

Nabízený byt se nachází na okraji samostatně stojícího bytového domu, v posledním 6.podlaží budovy zpřístupněný moderním výtahem. Celkově prošel bytový dům v roce 2008 celkovou rekonstrukcí, kdy byl zateplen i se zhotovením fasády, došlo na výměnu oken, vchodových dveří a stoupaček. V roce 2011 proběhla výměna výtahů za kvalitnější a modernější. Parkování je dostupné přímo před domem na místním parkovišti patřícímu k domu.

Nabízený byt skýtá dostatek prostoru i pro vícečlennou rodinu, 4 obytné pokoje, které budete moci využít jako dva dětské pokoje, obývací pokoj a ložnici dále prostorná kuchyň se vstupem do koupelny. Prostor chodby byl velmi prakticky využit pro výstavbu komory, která Vám umožní uložit všechny potřebné věci a spotřebiče. Poplatky do společného fondu SVJ, za vytápění bytu, ohřev teplé vody a přívod studené vody jsou vyčísleny na 4950,-Kč měsíčně.

V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat na telefonním čísle nebo napište email. Budu se těšit na osobní setkání na prohlídce bytu.




Pronájem bytu 4+1 Meziměstí na Eurobydleni.cz


Nahoru