Vybírejte z nabídky 36 616 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > atypické byty > Bartošovice v Orlických horách Zpět na přehled nabídek

BYTY NA CHATĚ RAMPUŚÁK (Rychnov nad Kněžnou 38km, Hradec Králové 68km, Pardubice 79km, Praha 172km,), Bartošovice v Orlických horách

Prodejce

Makléř: Doležal Tomáš

Telefon: 775 338 ...

E-mail: teomo@el ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Bartošovice v Orlických horách (okres Rychnov nad Kněžnou)

Byty, Atypické byty

117

16.09.2024

3 (dům má 3 podlaží)

992 m2

neuvedeno

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 21000000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Doležal Tomáš

Telefon: 775 338 ...

E-mail: teomo@el ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/7858.webp

ELSE LOOK s.r.o.

Svinna 2, Skuhrov nad Bělou

www.elselook.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Jako jediní Vám nabízíme především jedinečnou příležitost vlastního bydlení a podnikání v krásné přírodě a krajině Orlických hor v Bartošovicích v Orlických horách v části Nová Ves. Nabízíme ubytovací zařízení přímo u hlavní komunikace mezi Deštnou v Orlických horách a Dolní Moravou s vedlejšími obcemi Orlické Záhoří s hraničním přechodem do Polska a na druhou stranu čím dál více navštěvovaná obec Neratov (5 km) s kostelem Nanebevzetí Panny Marie-chrám pro svatební obřady. Obec leží v malebném prostředí s mnoha přírodními zajímavostmi, která nabízí své kouzlo pro návštěvníky v každém ročním období.

Sílu přírody a jedinečnou atmosféru krajiny mohou okusit rodiny s dětmi, zájmové skupiny, sportovci i starší návštěvníci, vše vyzývá k procházkám, jízdě na kole nebo k turistice. V zimě toto místo nabízí lyžařské vyžití na běžkách na nejdelší běžkařské dráze v České republice s nočním osvětlením v Orlickém Záhoří i na sjezdovkách do 15 minut jízdy autem ve vyhledávaných SKI areálech v Říčkách, Deštné, Zdobnice, Olešnice nebo Polský Zieleniec. Ideální místo pro každodenní provoz restaurace až pro 50 hostů se zavedenou kuchyní, s hernou a bowlingem. Možnost i letní kuchyně s grilem pod přístřeškem pro 30 hostů se zahradou s vyžitím pro děti.

Objekt s vlastní recepcí a ubytovacími kapacitami s 53 lůžky o 12 pokojích s vlastními koupelnami je skvělá příležitost, jak podnikat v ubytování a zároveň bydlet ve velkém podkrovním bytě na obytné ploše 141 m2, který má dvě koupelny a lze z něj případně udělat další apartmán na pronájem. V období 1998-2006 prošel objekt rozsáhlejší rekonstrukcí, především pokojů pro ubytování, restaurace, bytu správce, rozvody vlastní pitné horské vody ze studny i odpadů do ČOV, elektroinstalace, topení na tuhá paliva dřevo nebo LTO, Aku nádoby pro teplou vodu a vybudovaní herny i šatny pro lyžaře.

K objektu patří pozemky o rozloze 5262 m2, které sice nejsou aktuálně povoleny pro další výstavbu budov v rámci CHKO, přesto mají potencionál pro rozšíření vyžití k ubytování (minigolf, sportoviště, parcela pro svatby i oslavy nebo pro menší farmu) pro takové projekty vše ještě umocňuje protékající potok s menším jezírkem. Část je teď využívána jako prostor pro Bezcampu.cz. U penzionu je 5 parkovacích míst, ale pro zvětšení kapacit se dlouhodobě za minimální roční nájem užívá obecní parkovací plocha přes cestu pro 20 aut nebo autobusy.

Při plné obsazenosti ubytování minimálně 60% dnů v každém roce, po odečtu nákladů a bez zisku z provozu restaurace a vedlejších aktivit je reálná návratnost kupní ceny do 5 let. Z historického pohledu byla oblast bývalých Sudet osídlena především Německým obyvatelstvem a objekt sloužil jako zájezdní hostinec.

Pojďme se na to teď podívat, rádi Vám se Vším pomůžeme a dáme i pár tipů na výlety.




Prodej atypický/jiný Bartošovice v Orlických horách na Eurobydleni.cz


Nahoru