Vybírejte z nabídky 36 537 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 1+1 > Plzeň Zpět na přehled nabídek

Prodej bytu 1+1 50 m2 Sladkovského, Plzeň

Prodejce

Makléř: Petra Kadlecová Rodrigues

Telefon: 800 775 ...

E-mail: info-rea ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Plzeň (okres Plzeň-město)

Sladkovského

Byty, Byt 1+1

23068

16.09.2024

3 (dům má 5 podlaží)

osobní

50 m2

50 m2

F - Velmi nehospodárná

Cena: 3330000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Petra Kadlecová Rodrigues

Telefon: 800 775 ...

E-mail: info-rea ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/8816.webp

Swiss Life Select Reality

Pobřežní 620/3, 186 00 Praha

swisslife-reality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

K prodeji nabízíme nadstandardně velký byt 1+1 situovaný ve 4. podlaží cihlového domu s výtahem v Plzni na Slovanech na rohu ulic Sladkovského a Úslavská. Tento byt, který má podlahovou plochu 49,8 m2, se skládá ze dvou velkých místností, předsíně, koupelny a samostatné toalety. Vzhledem k velikosti kuchyně lze byt dispozičně využívat jako 2+KK nebo v případě přepažení pokoje i jako 2+1. Rohový pokoj je velmi prostorný a disponuje hned 3 okny, je tak velmi prosvětlený. K bytu náleží také sklep.

Byt je vhodný i jako investiční příležitost k následnému pronájmu a to i díky nepříliš vysokým měsíčním nákladům, které činí cca 3.000,-Kč včetně spotřeby elektřiny a plynu. Byt je v osobním vlastnictví bez jakýchkoliv zatížení vlastnického práva.

Další výhodou tohoto bytu je přítomnost společného dvora za domem. Zde je možnost sušit prádlo nebo jej využít k posezení. Dům se nachází v dobrej lokalitě s výbornou dostupností veškeré občanské vybavenosti jako jsou obchody, restaurace, školy a veřejná doprava.

Chcete-li nákup nemovitosti realizovat prostřednictvím úvěru, nabízíme Vám možnost vypracování nezávislého návrhu financování na míru dle Vašich požadavků a možností. Swiss Life Select klientům poskytuje poradenské služby na nejvyšší úrovni v oblasti finančního plánování, investování, správy majetku, finančního zajištění na stáří, pojištění či financování bydlení. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací či pro sjednání prohlídky.




Prodej bytu 1+1 Plzeň na Eurobydleni.cz


Nahoru