Vybírejte z nabídky 36 537 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Hradišťko Zpět na přehled nabídek

Luxusní rezidence 6+kk v hi-tech stylu, Hradišťko

Prodejce

Makléř: Mgr. Kozumplík Jiří

Telefon: 420 608 ...

E-mail: jiri.koz ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Hradišťko (okres Praha-západ)

Velká Podkova

Domy, Rodinné domy

917477

17.09.2024

1

osobní

1 400 m2

286 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 42000000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně provize a právního servisu 1
Prodejce

Makléř: Mgr. Kozumplík Jiří

Telefon: 420 608 ...

E-mail: jiri.koz ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10053.webp

CENTURY 21 Realitas Central Praha

Jeremiášova 2722/2a, 155 00 Praha 13

www.century21.cz/kancelar-realitas-central-praha

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme Vám luxusní rezidenci v hi-tech stylu, protože její majitelé se stěhují do zahraničí. Renomovaní architekti tu odvedli skvělou práci a dům vyvolává nejen výrazný estetický dojem spojený s představou toho nejvyššího komfortu, ale jeho funkčnost a pohodlí, které nabízí, i díky pokročilým technologiím, překvapí každého, kdo bude mít možnost to poznat.

Kromě dominujícího obývacího pokoje s jídelním a kuchyňským koutem se v domě nachází 2 ložnice, 2 koupelny, 2 dětské pokoje a pokoj pro hosty. Kuchyni nenápadně dominuje varná deska velikosti XXL, lednice s ledovačem, myčka s infra sušením nádobí atd., chod vinotéky je velmi tichý.

Podlahové topení má pokročilou regulaci a snadné ovládání, v domě je centrální vysavač, o kvalitu vzduchu se stará rekuperace, celý dům je klimatizován. Obytné prostory poskytují dostatek soukromí i příležitostí k setkání domácích i hostů, se kterými se počítá.

V domě je garáž pro dvě auta, na zahradě je venkovní zastřešena kuchyně se zázemím. Vnitřek domu je v souladu s nejnovějšími poznatky bohatě prosvětlen přirozeným světlem, vrchní světlíky jsou ovládány elektronicky a umělé osvětlení je technicky i esteticky dokonalé.

Velkoryse řešený prostor pro relax na čerstvém vzduchu zahrnuje mimo venkovní kuchyně i vyhřívaný bazén se slanou vodou. Zelené plochy, stejně jako bylinky na terase, mají automatickou závlahu užitkovou vodou z retenční nádrže, do které je pomocí okapů skrytých pod fasádou svedena dešťová voda ze střech. Podobně je využívána i šedá voda z vlastní čističky odpadních vod.

Obec Hradištko, patří k obcím Středního Povltaví v těsném sousedství Štěchovic a nemovitost, kterou nabízíme, patří k tomu nejlepšímu, co se v tomto mikroregionu nachází.

Dům stvořený pro šťastný život.



Nahoru