Vybírejte z nabídky 36 614 nemovitostí od 368 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Nesovice Zpět na přehled nabídek

Prodej RD 4+kk Letošov, Nesovice

Prodejce

Makléř: Kateřina Sedláčková

Telefon: 731 407 ...

E-mail: sedlacko ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Nesovice (okres Vyškov)

Domy, Rodinné domy

233386

17.09.2024

1

osobní

534 m2

90 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 7423000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: Včetně kompletních služeb RK 1
Prodejce

Makléř: Kateřina Sedláčková

Telefon: 731 407 ...

E-mail: sedlacko ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9670.jpg

All-in reality

Jana Šoupala 491/1,, Vyškov

allin-reality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

ALLIN-REALITY.CZ v exkluzivním zastoupení majitele nabízí k prodeji rodinný dům o dispozici 4+kk s pozemky 534 m2, v Letošově, okres Vyškov. Nemovitost má 1 nadzemní podlaží. V 1.NP rodinného domu se nachází předsíň, obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna, samostatná toaleta a 3 pokoje. Obytná plocha domu je 89,71 m2.

K rodinnému domu náleží „mlat“. Dům je nyní využíván jako sídlo společnosti, mlat slouží k uskladnění stavebního materiálu. V případě požadavku klienta je možné mlat demolovat pro vytvoření zahrady. Parkovaní vozu je možné na pozemku před domem. Dům byl kolaudován v roce 2008.

Technické parametry: Použitý materiál Ytong, 15 cm zateplení. Střecha plechová. Pro vytápění a ohřev TUV slouží plynový kotel (v obývacím pokoji komín, možné využití pro krbová kamna). Okna plastová dvojskla opatřena horizontálními žaluziemi. Podlahy pvc a dlažba. Dům je vybaven kuchyňskou linkou včetně plynového sporáku.

Rodinný dům je napojen na všechny inženýrské sítě - veřejný vodovod, plynovod, kanalizaci a elektřinu. Internet a TV je O2. V případě zájmu o demolici mlatu, kterou zajistí prodávající, je kompletní kupní cena stanovena na 7.923.000 Kč.

Letošov (Nesovice) má výbornou občanskou vybavenost. V obci pošta, obecní úřad, obchod, praktický lékař, kulturní zařízení. Dojezdová vzdálenost do Brna 35 min autem, do Vyškova přibližně 20 minut.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. S financováním nemovitosti rádi bezplatně pomůžeme. PENB - probíhá zpracování, dočasně uvedena třída G.



Nahoru