Vybírejte z nabídky 36 339 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 1+kk > Brno Zpět na přehled nabídek

Krásný útulný 1+KK byt k prodeji na Kamechách, Brno

Prodejce

Makléř: Zavadilová Tereza

Telefon: 538 728 ...

E-mail: bonusbrn ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Brno (okres Brno-město)

Žabí

Byty, Byt 1+kk, garsonka

917463

17.09.2024

1 (dům má 6 podlaží)

osobní

32 m2

30 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 3790000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně provize RK 1
Prodejce

Makléř: Zavadilová Tereza

Telefon: 538 728 ...

E-mail: bonusbrn ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9859.webp

CENTURY 21 Bonus Brno

Křenová 479/71, Brno

www.century21.cz/kancelar-bonus-brno

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji krásný, útulný byt o dispozici 1+KK, který je ideální volbou jak pro investici, tak i pro startovací bydlení. Tento světlý byt se nachází v klidné a žádané lokalitě Brno-Žebětín, na ulici Žabí, v moderním domě postaveném v roce 2014.

Bytová jednotka o velikosti 30 m2 poskytuje příjemné a komfortní bydlení. Součástí bytu je také sklep o velikosti 2 m2, který nabízí další úložný prostor. Byt se nachází v 2. nadzemním podlaží, což poskytuje dostatek soukromí i světlosti. Velkým bonusem jsou velmi nízké měsíční náklady - 2.300 Kč včetně fondu oprav, k tomu je třeba připočítat spotřebu elektřiny (cca 1.000 Kč). Vytápění a ohřev vody jsou řešeny centrálně dálkově, což zajišťuje komfortní a bezstarostné bydlení. Energetická náročnost budovy (PENB) je ve velmi dobré kategorii B, což slibuje úsporu na energiích.

Byt bude k nastěhování na přelomu prosince a ledna 2025. Vybavení v bytě je pak na domluvě s majitelem, zda zůstane či bude byt prázdný. Parkování je možné v okolí domu.

Lokalita Brno Kamechy je velmi oblíbená a poskytuje dobré spojení do centra Brna, přičemž si zároveň uchovává klidný a zelený charakter. Jen 3 minuty chůze od domu najdete zastávky MHD, které vám zajistí pohodlnou dopravu. V blízkosti se nachází také oblíbené restaurace jako KAMJINAM, Amici Pizza & Burger a útulná kavárna Objekt Coffee, kde si můžete vychutnat šálek skvělé kávy. Nedaleko se rozkládá Brněnská přehrada, která je ideálním místem pro sportovní a rekreační aktivity po celý rok. - od cykloturistiky a běhu v létě, po zimní procházky či bruslení na zamrzlé přehradě.

Tento byt je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení v klidné lokalitě s výbornou dostupností a občanskou vybaveností, nebo pro investory hledající byt s potenciálem pro výhodný pronájem. Neváhejte a přijďte si tento byt prohlédnout osobně.



Nahoru