Vybírejte z nabídky 36 189 nemovitostí od 523 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej komerční > hotely a penziony > Příbor Zpět na přehled nabídek

Prodej, Hotel, pension, Příbor

Prodejce

Makléř: Stanislav Slovák

Telefon: 722 534 ...

E-mail: stanisla ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Příbor (okres Nový Jičín)

Švédská

Komerční, Hotely a penziony

SR24005

17.09.2024

500 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 21900000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Stanislav Slovák

Telefon: 722 534 ...

E-mail: stanisla ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9877.webp

QARA s.r.o.

Šafaříkova 201/17, 120 00 Praha 2

www.qara.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Exkluzivně vám nabízím k prodeji jedinečný penzion St. Florian o užitné ploše přes 500 m2 s pozemkem 1104 m2 v srdci města Příbor na ulici Švédská. Nemovitost je vhodná jako investiční záměr pro skvělé jméno penzionu a opakovaně se vracející hosty. Pokud se tedy zajímáte o atraktivní komerční nemovitost, jste tady správně.

Starší část budovy byla postavena přibližně v 19. století a prošla obsáhlou rekonstrukcí a přístavbou společenských místností a pokojů. V roce 2003 proběhla také přístavba nové budovy penzionu. Současní majitelé pracovali a důkladně se starali o tento penzion 37 let, což jednoznačně penzion svou krásou a také spokojenými klienty dokazuje.

Penzion má celkem 3 nadzemní podlaží, nabízí 14 plně vybavených pokojů s vlastní koupelnou a toaletou, kde se celkem může ubytovat až 30 osob. V prvním nadzemním podlaží se také nachází kavárna a recepce. V druhém a třetím podlaží jsou pokoje pro hosty a také bytová jednotka, kde noví majitelé mohou i bydlet a hospodařit.

Penzion je vytápěn plynovým kondenzačním kotlem a střešní krytinou je holandská taška Jirčanka a švédský falcovaný plech s proti korozní úpravou. Penzion je napojen na veřejný vodovod a kanalizaci.

Majitelé měli v plánu vybudovat v části prvního nadzemního podlaží wellness, kde je momentálně prostor rozpracovaný a připravený k dokončení.

Historické město Příbor se nachází přímo ve středu atraktivních míst, které stojí za to navštívit. Nejen proto je vyhledávaným městem. V blízkosti do 30 minut jízdy autem nalezte vrcholky Beskyd, jako je například Lysá hora, Smrk, Pustevny, případně Velký Javorník a další.

Pouze 7 km od mezinárodního letiště Leoše Janáčka - Ostrava Mošnov, 15 km od Frýdku Místku a 10 km od Nového Jičína a 40 minut k Polské Hranici. Další historické města Hukvaldy, Kopřivnice a Štramberk máte také téměř na dosah ruky.

Velice rád Vám poskytnu více informací včetně finančního ročního výnosu, který je velice výnosový a může Vám nabídnout stálý příjem. Širší popis, včetně plánků, rozboru pozemku a mnoho více najdete na mých webových stránkách.

V případě dotazů nebo zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat a brzo se uvidíme osobně.



Nahoru