Vybírejte z nabídky 36 454 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 1+kk > Brno Zpět na přehled nabídek

Pronájem, Byt 1+kk, Brno, Obřany

Prodejce

Makléř: Adam Trčka

Telefon: 739 085 ...

E-mail: trcka@re ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Brno (okres Brno-město)

Hradiska

Byty, Byt 1+kk, garsonka

23900

17.09.2024

1 (dům má 2 podlaží)

osobní

25 m2

25 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 13000 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: + zálohy na energie 2.000,- Kč/měsíc 1
Prodejce

Makléř: Adam Trčka

Telefon: 739 085 ...

E-mail: trcka@re ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9738.jpg

REALITNÍ AGENTURA PRORADOST

Vídeňská 1014/18b, 63900 Brno - Štýřice

www.reality-proradost.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Jako vybraný zástupce majitele nabízíme k pronájmu plně zařízenou a vybavenou novostavbu bytu 1+kk (24 m2) s vlastní předzahrádkou (15 m2) nacházející se v klidné části Brna - Obřanech s dobrou dostupností do centra.

Byt / stav a dispozice
Vchod do bytu je z uzavřeného dvorního traktu, přes vlastní terasu s výhledem do okolí a zeleně, kde se dá v klidu posedět s rodinou i přáteli a s bezproblémovým parkováním u domu. Byt o celkové ploše 25 m2 je dále rozdělen na předsíň, ze které jsou samostatné vstupy do jednotlivých místností s podlahovým vytápěním - pokoje / ložnice propojené s kuchyní a jídelnou. Koupelna se sprchovým koutem a toaletou.

V kuchyni je plně vybavená kuch. linka na míru - varná deska, lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, kávovar a další. Byt je dobře řešen i z hlediska úložného prostoru, kde je v předsíni prostor na odležení věcí a v pokoji je vybudován vestavěný šatní a úložný prostor. - Nábytek viz. aktuální foto.

Dům / stav a orientace
Byt je situován v přízemí novostavby cihlového domu, kde orientace bytu přináší dostatek světla do prostoru všech místností, a to po celý rok.

Lokalita / blízké okolí
Bezprostřední blízkost volné přírody nabízí mnoho prostoru pro relaxaci i volnočasové sportovní aktivity (workoutové hřiště, cyklostezka kolem Svitavy do Bílovic- vhodná i pro inline bruslení, Panská lícha, Kavky, Hády, Cacovický ostrov a další…)

Parkování / doprava
Možnost parkovat je přímo u domu na veřejných parkovištích. Samotná lokalita má dobrou dopravní dostupnost MHD - zastávka Babická.

Náklady na bydlení / Energetická náročnost
Stavba domu je energeticky velmi úsporná. Topení a ohřev vody v bytu je řešen centrálním plynovým kotlem. Energie se platí zálohově, kde má byt vlastní měření a provádí se vyúčtování. Zálohy na energie jsou nastaveny: 2.000,- elektřina, plyn a voda / měsíc. Vratná kauce je stanovena na 1x nájemné l Provize RK 1x nájemné.

Volné od 01.10, nebo dle dohody.
Doporučujeme



Nahoru