Vybírejte z nabídky 36 537 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Buštěhrad Zpět na přehled nabídek

Exkluzivně nabízíme prodej rodinného domu, 5+1, Terasa, na pozemku 178m2, Riegrova, Buštěhrad

Prodejce

Makléř: Iveta Krušinová

Telefon: 281 910 ...

E-mail: iveta.kr ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Buštěhrad (okres Kladno)

Riegrova

Domy, Rodinné domy

11431

17.09.2024

2

osobní

178 m2

140 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 5900000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Iveta Krušinová

Telefon: 281 910 ...

E-mail: iveta.kr ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/6666.jpg

Reality PROSTOR s.r.o

Chlumecká 1539/7, 19800 Praha 9

www.realityprostor.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Exkluzivně nabízíme prodej rodinného domu o velikosti 5+1 s terasou, na pozemku 178m2, ul. Riegrova, Buštěhrad. Představujeme Vám výjimečnou příležitost k nákupu prostorné nemovitosti o dispozici 5+1, s užitnou plochou 140m2 a s pozemkem o velikosti 178m2 v klidné části města Buštěhrad, ul. Riegrova.

Tento exkluzivní dům je ideálním místem pro rodinný život s dostatkem soukromí. Interiér domu je řešen tak, aby poskytoval maximální komfort a praktičnost. Uvítá Vás velkorysý obývací pokoj, který poskytuje dostatek prostoru pro rodinné setkání nebo relaxaci a přímo navazující kuchyň umožňuje moderní a oblíbené řešení. K dispozici jsou mimo obývací pokoj dalších čtyři pokoje, které lze využít jako ložnice, pracovny nebo herny pro děti.

Koupelna je vybavena sprchovým koutem a je zde samostatné WC pro Vaše pohodlí. Dům je ve velmi dobrém stavu a je možné ho okamžitě užívat. Nemovitost se nachází na pozemku o velikosti 178m2, který nabízí možnosti pro zahradničení nebo drobné venkovní aktivity. K dispozici je také malý zahradní domek, který poskytuje další úložný prostor.

Nemovitost je napojena na veškeré inženýrské sítě, vytápěna plynovým kotlem a rozumnou roční spotřebou. Díky své poloze, je dům v dosahu veškeré občanské vybavenosti. Další informace Vám rádi poskytneme na požádání. Neváhejte a přijďte se podívat na tento dům. Může se stát ideálním místem pro Váš nový domov.



Nahoru