Vybírejte z nabídky 36 614 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Mníšek pod Brdy Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Mníšek pod Brdy

Prodejce

Makléř: Robert Izák, MBA - https://intranet.reality11.cz/data/pict_u

Telefon: 777 240 ...

E-mail: izak@dum ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Mníšek pod Brdy (okres Praha-západ)

Domy, Rodinné domy

644356

17.09.2024

2

osobní

1 586 m2

203 m2

F - Velmi nehospodárná

Cena: 7900000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Robert Izák, MBA - https://intranet.reality11.cz/data/pict_u

Telefon: 777 240 ...

E-mail: izak@dum ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/6242.jpg

Dumrealit.cz

Svornosti 8, 150 00 Praha 5

www.dumrealit.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Trvalé i rekreační bydlení spojuje tento tradiční dům na okraji Mníšku pod Brdy. V klidné čtvrti a přesto s rychlým přístupem ke všem službám i nákupním možnostem v centru Mníšku pod Brdy. Škola a školka 15 min pěšky, obchody a restaurace 20 min, nový lékařský dům. Busem a autem 7 min. Kvůli své rychlé dostupnosti do hlavního města, navíc 2 minuty od domu je vlaková i autobusová zastávka. Veliká zahrada pro zahrádkáře, vedlejší stavby pro kutily.

Rodinný dům z poloviny minulého století byl postupně upravován k bydlení pro dva seniory, jako každý dům však vyžaduje stálou údržbu a některým dalším úpravám se nevyhne. Topení je v přízemí podlahové a současně i krbové s vložkou napojené na ústřední topení. Dole i nahoře je koupelna a samostatné WC. I přes svoji velikost dům nedisponuje prostory pro typické rodinné bydlení s dětmi. Dům má vlastní studnu, kde je stále i v době sucha dostatek vody, současně je připojen na odpadovou kanalizaci.

Součástí je velká garáž uzavřená el. vraty, za ní je malý skladovací prostor. Vedlejší stavby jsou používány jako uzamykatelná garáž pro zahradní stroje a příslušenství, nebo kolny pro palivové dřevo. Veliká zahrada 1586 m2 je rozdělena na část sadu s ovocnými stromy a část okrasnou. Zeleň se již těší na nového majitele, volá po pravidelné údržbě a péči. Do lesa je to volnou chůzí 10 min.

Mníšek pod Brdy je vyhledávaný strategicky na dálnici D4 20 min z Prahy. Autobusové spojení pražské integrované dopravy PID každých 25 min. Pro další informace a prohlídku jsme kdykoliv k dispozici. Ev. číslo: 644356. Energetický štítek: F (252 kWh/m2/rok).



Nahoru