Vybírejte z nabídky 36 190 nemovitostí od 523 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 4+kk > Vestec Zpět na přehled nabídek

Pronájem bytu 4+kk s pracovnou a s garáží - Vestec

Prodejce

Makléř: Šipošová Lenka

Telefon: 724 689 ...

E-mail: lenka.si ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Vestec (okres Praha-západ)

K Remízku

Byty, Byt 4+kk

01256

17.09.2024

1 (dům má 0 podlaží)

osobní

127 m2

127 m2

C - Úsporná

Cena: 27900 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: + poplatky 8.435 Kč 1
Prodejce

Makléř: Šipošová Lenka

Telefon: 724 689 ...

E-mail: lenka.si ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9574.jpg

Aktivreality

28. října 919, 277 11 Neratovice

www.aktivreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Dovoluji si vám exkluzivně nabídnout k dlouhodobému pronájmu byt v prvním patře rodinného domu. Jedná se 4+kk s pracovnou včetně garáže s předzahrádkou ve vyhledávané lokalitě - Vestec, Praha - západ. Byt se nachází v udržovaném domě v klidné části obce a nabízí téměř 130 m2 užitné plochy.

Patro rodinného domu se samostatným vchodem tvoří krásné místo pro bydlení. K dispozici je prostorný obývací pokoj s kuchyní a jídelním koutem (54 m2), příjemná ložnice, dva další pokoje a pracovna. Dále je zde koupelna s toaletou, samostatné WC v přízemí a vstupní chodba. V koupelně je vybavena vanou i sprchovým koutem, obytný prostor působí prostorně, vzdušně a je velmi prakticky řešen. (vestavěné skříně ve vstupní chodbě a v ložnici).

Z hlavní obytné části jsou vstupy do jednotlivých místností a tím je zajištěno soukromí v odpočinkových částech bytu. Dominantou je obývací pokoj, na který plynule navazuje vybavená kuchyň lednicí s mrazákem, sporákem a digestoří. Na moderní kuchyň navazuje jídelní kout.

Vestavěné skříně nejen v ložnici zajišťují dostatek úložného prostoru a skvěle doplňují interiér. Dva menší pokoje spolu sousedí a jsou vybaveny drobným nábytkem. Součástí vybavení je pračka i sušička. Podlahy jsou v celém bytě sjednoceny - dřevěná podlaha v pokojích, dlažba v koupelně a chodbě. Okna jsou bílá plastová s žaluziemi. Byt je opečováván a jde to vidět na první pohled. Dýchne na Vás smysl pro pořádek, čistota a velmi příjemný hřejivý pocit díky použití světlých tónů a dřeva. Sami se přesvědčíte na osobní prohlídce.

K bytové jednotce je k dispozici i garáž s elektrickým pohonem vrat. K bytové jednotce vede samostatný vchod, který zdobí osázená předzahrádka. Na dálkové ovládání je i hlavní brána.

Tento velmi atraktivní byt, udržované okolní prostory a plná občanská vybavenost utváří skvělou příležitost k novému bydlení pro pár nebo menší rodinu. V přilehlých ulicích jsou drobné obchody, v těsné blízkosti mateřská škola. Výborná dostupnost a zároveň blízkost k přírodě - Vestecký rybník se spoustou hracích prvků pro děti. Milovníci sportu jistě ocení i velmi pěknou cyklostezku vedoucí až do Průhonic. Plná občanská vybavenost (mateřská škola, obchody Albert a Billa a další služby) toto vše zvyšuje atraktivitu této lokality, která je autobusy úzce spojena se směry na Budějovickou a Jižní Město.

Služby spojené s užíváním bytu jsou 8.345,-Kč měsíčně (kalkulováno pro čtyřčlennou rodinu). Energie (elektřina a plyn) budou zúčtovány ročně dle skutečné spotřeby. Kauce je ve výši dvou měsíčních nájmů. Provize RK ve výši jednoho nájmu.

Pro bližší doplňující informace nebo zájem o osobní prohlídku mne neváhejte kontaktovat. Těším se! Pronájem, 4+kk, pracovna, garáž, předzahrádka, Vestec, Praha - západ.



Nahoru