Vybírejte z nabídky 36 189 nemovitostí od 523 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 2+kk Zpět na přehled nabídek

Pronájem, Byt 2+kk, Brno, Žebětín

Prodejce

Makléř: Adam Trčka

Telefon: 739 085 ...

E-mail: trcka@re ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Novodvorská

Byty, Byt 2+kk

23902

17.09.2024

4 (dům má 6 podlaží)

osobní

79 m2

79 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 19600 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: + zálohy na služby a energie 5.900,-kč/měsíc 1
Prodejce

Makléř: Adam Trčka

Telefon: 739 085 ...

E-mail: trcka@re ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9738.jpg

REALITNÍ AGENTURA PRORADOST

Vídeňská 1014/18b, 63900 Brno - Štýřice

www.reality-proradost.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Jako vybraní zástupce majitele, nabízím k pronájmu nadstandardní novostavbu bytu 3+kk ( 79 m2 ) s velkým balkonem ( 10 m2 ) s krásným výhledem do okolí a zeleně, nacházející se ve 4.NP/6 cihlové novostavby domu situovaného v klidné ulici Novodvorská, lokalitě Brno-Žebětín.

Byt o celkové komfortní ploše 79 m2 je rozdělen na předsíň, ze které jsou samostatné vstupy do jednotlivých místností. Odkaz na virtuální prohlídku bytu: ▶ https://my.matterport.com/show/?m=xcGNzPbCW3o ◀ Dvě ložnice a jeden společný obývací pokoj spojený s kuchyní, koupelna s vanou, WC zvlášť. Prostorná kuchyňská linka se zabudovanými spotřebiči - ele. trouba s varnou deskou, digestoř, myčka a lednice. Byt je dobře řešen i z hlediska úložného prostoru, kde jsou v předsíni a v pokojích vestavěné skříně. K bytu také dále patří sklep o velikosti 5m2. Byt se nabízí vybavený vkusným nábytkem a zařízením (viz foto).

Dům v domě je situovaný v 4.NP/6, kde západní orientace bytu přináší dostatek světla do obývacího prostoru se vstupem na balkón, směřována na stranu od silnice. V domě je možné využít společné prostory: kolárnu a kočárkárnu. Z pohledu obyvatelstva se jedná o bezproblémové okolí v dobré dostupnosti centra města.

Možnost parkovat je přímo u domu na veřejných parkovištích. Samotná lokalita má dobrou výbornou dopravní dostupnost. Zastávka MHD se nachází kousek od domu.

Novostavba domu je energeticky velmi úsporná stavba, kde je předpoklad nízkých spotřeb energií. Topení a ohřev vody v bytu je řešen dálkovým ústředním vytápění. Energie se platí zálohově, kde má byt vlastní měření a provádí se pravidelné vyúčtování. Zálohy na energie a služby jsou nastaveny: 5.900,-. Vratná kauce je stanovena na 1x nájemné l Provize RK 1x nájemné.

V přední části domu se nachází vstup pro rezidenty na klidnou, udržovanou, okrasnou zahradu určenou k relaxaci. Tento krásný byt je skutečným snem pro ty, kteří si přejí žít blízko přírody a zároveň v dobré dostupnosti do centra Brna. Z pohledu obyvatelstva se jedná o bezproblémové okolí.

V pěší vzdálenosti okolí domu se nachází obora Holedná, Žebětínský rybník a Brněnská přehrada s řadou možností využití volnočasových aktivit. Předností této lokality je tak velké množství pěkných míst vhodných k relaxaci a především ke sportovním aktivitám, jako jsou pěší výlety, cykloturistika a další. Jedná se o vyhledávanou lokalitu, kde je příjemné bydlení.

Doporučujeme prohlídku tohoto velice pěkného bytu, které jsou aktuálně možné po domluvě. Byt je vhodný pro jednotlivce a páry. Nedoporučujeme pro majitele zvířat. Připraveno k nastěhování, volné dle dohody.



Nahoru